odjebite odjebite

Poplave v Sloveniji skušajo nekateri izkoristiti za lastno korist / odjebite vojni profiteri

Slovenija je te dni pod vodo. Ljudje rešujejo svoja življenja in svoje premoženje. Ampak obstajajo ljudje, ki poskušajo izkoristiti to katastrofo za svojo lastno korist in “ponujajo” popuste za nakupe njihovih izdelkov. Ker to je vsaj ena pozitivna novica danes. Sramota. In samo lahko napišem “odjebite vojni profiteri” …

Ponavadi naravne katastrofe združijo Slovenijo. No, tudi tokrat so jo s to razliko, da so domoglupci začeli z obtoževanjem vseh tistih, ki smo bili za referendum za pitno vodo, da smo krivi za to. Ker ne razumejo in ker so omejeni, jim seveda ne morem zameriti. Tudi poskuse “spinanja,” ki se jih gredo SdSovci v teh dneh, lahko mirno ignoriram, ker pač njihov nivo je pač pod nivojem okusa.

Ampak to, da se najdejo razni “vojni profiteri,” ki poskušajo katastrofo izkoristiti za povečanje prodaje izdelkov – se mi gabijo in za njih mora obstajati poseben krog pekla. Ne, ne moreš tega početi, lahko pa pomagaš tistim, ki so izgubili vse. Ker to, da ti prodajaš “kremice s popustom,” jebeno ni za nikogar pozitivna novica. Razen za tistega, ki izkorišča naravno katastrofo za svoj žep.

Ja, družbena omrežja v teh dnen prinesejo na plan zopet zelo čudne ljudi. Kot je bilo pri Covid. Ko se vprašaš, če so to res ljudje, ki živijo blizu ali pa jih celo poznamo. Ampak o teh “teoretikih zarot” kdaj drugič, ker njim se niti ne sanja več, o čem pišejo in njihove zgodbe niso primerne več niti za otroke. Pa vendar si dajo duška v teh dneh, ko ne razumejo ničesar, da delijo svoje nebuloze naokoli.

In sedaj še posnetek, ki je “inspiriral” tale zapis. Namesto da se greste takšen “marketing,” raje pošljite UJMA5 ali UJMA10 na 1919 in tako pomagate tistim, ki nimajo ničesar. Ali pa pomagate na kakšen drug način v teh časih. Ne počnite pa tega, kar počne ta oseba, saj ni potrebno izkoriščati nesreče drugega za lastni zaslužek.