Gardaland 10 Gardaland 10

Gardaland

Takle mamo. Ob 4 zjutraj iz Izlak. Po 430 kilometrih in 4 urah voznje prispel do Garde. Vreme je bilo super, oblacno in temperature preko 30 stopinj. Guzve ni bilo, oz. se je precej dobro razporedila. Ker je bila to nagrada za necaka, za odlicen uspeh v 3. razredu, je bil tudi program ogledov prirejen le temu. Poudarek je bil na piramidah, 4-d kinu in podobnih zadevscinah. Pri nekaterih stvareh je bilo potrebno cakati po 15 minut, ostalo pa je potekalo brez zastojev. Sicer pa so Italijani se vedno Italijani in pac moje mnenje o njih je taksno kot je. Ce bi napisal, da so podobni prasicem, bi zalil zivali. Ampak oni so definitivno se razvili iz cudne sorte primatov. Nazaj grede je voznja trajala se manj kot 4 ure.

Gardaland me ne vidi vec, oz. mogoce samo ce bo druzba prava. In btw na cestah, ki vodijo iz Gardalanda, je polno prostitutk, na prvi pogled hudo dobrih. Strokovna ekskurzija mogoce :)

Slikce pa pridejo, ko koncam z dopustom. Sedaj pa pakirat, da grem zjutraj lahko za 12 dni na morje. Sonce, voda, zrak, svoboda-here i cooooome!

  1. S temlem videom nekaj ne štima. ZDLja mi ga samo 23 KB in ne odpre. Daj preveri, če je problem pri meni al tebi.

  2. problem je v mozilli :( sem tudi sam opazil isto stvar.. z IE pa deluje normalno :)

Komentarji so zaprti.