Refresh

This website www.had.si/blog/2005/07/29/me-back/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

had blog roni kordis had blog roni kordis

/me back

Vroce, se bolj vroce, Kavran. Tako bi lahko opisal pocitnice, ki so sicer trajale manj casa, kot sem si mislil, da bodo. Pa se prve stiri dni se nisem premaknil iz postelje. Me je vrocina (mojega telesa) povsem polozila. Sicer pa, morje je se vedno slano, zenske so cedalje bolj gole, rib v morju je zelo malo, pa vrooooce je. Pa da ne pozabim, kobilice so povsod :(
Spocil sem se, napolnil baterije (na telefonu pa jih spraznil, ko pa zmankuje signala in potem clovek kar naenkrat postane nedosegljiv), bil brez interneta natanko 9 dni in prezivel (dobil kaksno odlikovanje mogoce?) sedaj pa novim delovnim izzivom naproti. Jutri za zacetek me caka travnik.
Ko umirim misli in ohladim pregreto glavo, bom verjetno uspel se kaj vec napisati o pocitnicah in vse podkrepiti s slikovnim materialom. :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja