had blog roni kordis had blog roni kordis

Referendum in ostalo sranje

Seveda, narocnina bo cenejsa, vec boljsega programa bo, v tujini bomo lahko spremljali programe TV SLO, voditelji bodo boljsi, prispevki bodo bolj kvalitetni, vreme bo tocno taksno kot bi si ga lahko samo zeleli in pa filmi bodo najnovejsi, v bistvu taksni, ki se sploh niso bili posneti. Vse to in se vec, ce glasujete ZA!
Toliko nebuloz, kot sem jih slisal v zadnjem casu glede referenduma s strani vlade in zagovornikov zakona, jih pa clovek kar tezko prebavi. Verjetno je bila posledica tega tudi diareja :)
Star zakon ni najboljsi, vendar je nov zakon veliko slabsi. Ampak to itak ni pomembno, pomemben je revansizem, pomembno je da se spet razciscuje zgodovina, kdo je kaj in kdo ni kaj, da se pusti resnicne probleme na strani in se vrze ljudem pesek v oci. Vazno je, da se sedaj v vsakem dnevniku, v vsakih radijskih porocilih omenja cerkev in kje so bile mase, vazno je da se ljudem opere mozgane in se jih pusti na centrifugi prepiha nove vlade. In bomo vsi srecno ziveli, vendar je vprasanje koliko casa?

PROTI! in se enkrat PROTI!

p.s.: me zanima, kdo bo placal vse oglase, ki jih vidim vsakodnevno in s katerih krici glasujte ZA.. me zanima, ce bom to spet jaz, ali bodo vladajoci dali to iz svojega zepa :) ja.. saj vem.. idiot :)

Komentarji so zaprti.