Padla odlocitev. Odhajava naproti 34 stopinjam in vrocemu morju. Vceraj zvecer vplacala last minute Tunizijo. In jutri popoldan odletiva. Predvsem greva na pocitnice in pa martinckanje na soncku, napolniti baterije in se nauziti sonca da prebrodiva turobno zimo. In tokrat bodo pocitnice res pocitnice, kajti ne bo nobenih dirkanj z avti po otoku, ne bo izletov in celonocnih zabav. Upokojenske pocitnice. Knjige na plazi, potapljanje, kaksen golf na bliznjem igriscu, mogoce jahanje kamele ali pa tudi safari :) To zadnje bom verjetno preskocil, kajti hocem pocivati. Ce bo v hotelu dostop do interneta bom zelo vesel, da bom lahko sproti objavljal kaksne fotke ali pa zanimivosti, ce pa ga ne bo, pa tudi ne bo sile :)

4 Responses to Odhajava

 1. alternativka pravi:

  uu stari to! Ujami še zadnje žrke sonca preden te preplavita ljubljanska megla in smog. Bon voyage & dej si duška :)

 2. samuelion pravi:

  saj druga kot upokojenskih pocitnic tak tam ne mores pricakovati. v nasem hotelu se je vse skupaj zakljucilo ob 23h, v sosednjem pa eno uro kasneje. za uzitek na soncu si izbral pravi cas =) edino mores pazit ker je pri njih se vedno Ramadan. ne pozabi se mazati s kremo, mene je zadnji dan hinavsko sonce speklo in sem kazal barvne znake kot kuhan jastog.

 3. had pravi:

  kdaj pa si bil ti dol? hvala za koristne nasvete :)
  in se to.. v katerem hotelu si bil?

  hvala

 4. samuelion pravi:

  bili smo na Djerbi v hotelu Vinci Djerba Resort. cas je pa bil od 3-10.okt, v tem casu se je zacel ramadan 5.10 in so bili animatorji 3 dni kot povozene kure… brez prave akcije =) pol pa so spet zaziveli. ce rabis se kaki info me kr vprasaj na mail.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.