Pia Striptizeta - fotografije Pia Striptizeta - fotografije

Pia Striptizeta – fotografije

Na DB Dragu je bila presenecenje – striptiz. Da pa ne bom samo jaz uzival, sem pomislil tudi na vas :evil:

striptizeta-pia-02.jpgstriptizeta-pia-01.jpgstriptizeta-pia-05.jpgstriptizeta-pia-04.jpgstriptizeta-pia-03.jpgstriptizeta-pia-12.jpgstriptizeta-pia-11.jpgstriptizeta-pia-10.jpgstriptizeta-pia-09.jpgstriptizeta-pia-08.jpgstriptizeta-pia-07.jpgstriptizeta-pia-06.jpgstriptizeta-pia-15.jpgstriptizeta-pia-14.jpgstriptizeta-pia-13.jpg

Klik na fotografijo za celotno galerijo fotk striptizete Pie
car wash pia photos

  1. ja, tale lajdrca je pa že stara sablja takih iventov.Ampak vseen gate para in ni kej rečt,
    le tkwo naprej, bejbe!

  2. hmm.. v prvem izhodu jih ni :( drugega pa nisem docakal, oz. pocakal.. tako, da ni bilo nic cenzure :) ce so ze plakati in vse ostalo, tale blog definitivno ne bo :) v bistvu sem bil preprican, da bom danes kaj v piranu taksnega ujel, pa ni bilo ravno veliko izbire :evil:

  3. alo js sm uceri z njo na drag racu pleso je bla cist naga ej majkemi da dobim njen msn ka bi dav

  4. a obstaja kaka moznost da zbrisete te slike k sm js gor s Pio???????Sedim na stolu.Na nekaterih slikah mi sedi v naročju, na drugih pa pleše.Uglavnem ni mi všeč da so moje slike objavljene tle gor.Prosim!!!!!

  5. @mali: poisci moj uraden mail in mi poslji razumsko obrazlozitev zakaj si zelis tega.. ker v slednjem primeru lahko cisto vsak napise tak komentar.. in kako naj vem da si ti res na teh slikah.. btw.. slike so tukaj objavljene ze vec kot stiri leta!!!

Komentarji so zaprti.