In dobis zraven se mobilnikMotorola V525, seveda v sodelovanju z Mobitelom.
To akcijo sem danes videl v tiskani izdaji Dela, ko jo iscem po spletnih straneh Dela, je ne najdem.
Gre Delu res tako slabo, da morajo novim narocnikom podariti mobilnik, da se se kdo naroci? Je to posledica menjav v vodstvih druzb Mobitel in Delo in je to povsem pricakovano dejanje? Ali pa je Mobitelu ostala vecja kolicina teh aparatov in se jih bodo sedaj galantno znebili?

p.s.: mea culpa, mobilnik je Motorola V235

4 Responses to Narocis Delo

  1. Bane says:

    Ne vem kje tiči razlog za takšno akcijo, ampak da gredo ”podarjat” tolk star telefon, jih je pa lahko sram. Samo bedak se bo naroču na Delo izključno zaradi te akcije.

  2. had says:

    sicer moram jutri pogledat, ce je res ta motorola, ali je katera druga.. ampak dejansko, da dobis gsm, ce narocis casopis, potem jim gre pa res slabo..

  3. […] Dejanje obupanih. Predlagam, da počakate – slabše jim bo šlo, boljši bodo mobileli. Ta je bolj muzejske vrednosti. […]

  4. […] Povezava z Delom je zgolj in samo plod vase domisljije. Si lastnik Dellovega prenosnega racunalnika? Se zavedas, da lahko litijeva baterija, ki napaja tvoj prenosnik eksplodira? Zato se je Dell odlocil, da vrne s trzisca preko 4 milijone litijevih baterij, katere lahko povzrocijo taksna razdejanja. Hudica, jaz imam Dellov prenosnik. Sedaj ves, ce dalj casa ne bo nic novega na blogu, da je razneslo baterijo. Roze in bomboniere pa so vedno dobrodosle! […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.