Prevedite.si poskrbi za tvoje skrbi. Prevajajo iz angleskega, nemskega, italijanskega, spanskega, poljskega, francoskega, hrvaskega in srbskega jezika. Cene so ugodne in kvaliteta odlicna.

Priporocam!

5 Responses to Potrebujes prevod?

 1. aly says:

  Prevod je lahko dopolnjen z lektoriranjem. Ti je znano, če zgolj lektorirajo (spletno naročilo tega ne omogoča)?

 2. had says:

  tudi to je mozno.. vse je odvisno od dogovora.. prav tako so mozni dogovori :evil: najboljse je, da posljes mail [email protected] in povprasas, kar te zanima..

 3. aly says:

  Ok, bom, ko bo čas za to. Če bo vse po sreči bo čez eno leto treba v obdelavo poslati diplomsko nalogo. Hvala.

 4. tomaz says:

  nimam se za slavista, purista, tezaka…ampak po tekstu/ih na njihovi domaci strani (predstavitev, storitev, ipd)….jim lektoriranja morda ne bi dal v roke. lahko da so v prevodih boljsi. tega pa ne vem.

  seveda je vprasanje: soditi podjetje po njihovi domaci strani, je lahko zelo dvorezni nož, ki reže torte; enkrat dela boljše kose, drugič kose za usmilit se, ipd.

 5. had says:

  so true.. problem je v tem, da ponavadi strani delajo programerji, ki imajo tezave ze pri samem kopiranju teksta (been there, done that, ne kot programer).. in na koncu sem moral popravljati vsebinsko pol spletnega portala.. glede na to, da je stvar v flashu je verjetno to razlog.. mogoce pa se motim..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.