peterle obcuduje nosecnice peterle obcuduje nosecnice

Lojze Peterle in Auto motor show Ljubljana

Ko s fotoaparatom v roki danes postopam po Auto motor showu na Gospodarskem razstaviscu in fotkam hostese (ja, slikce bodo, samo uredit jih je treba in jim dati pravo obliko, malo potrpljenja prosim, ker so bile res hude!), se pred menoj znajde nihce drug kot evropski poslanec Lojze Peterle.
Z zanimanjem je obcudoval trike in hostese. Radoveden kot sem, sem ga vprasal kaj si misli o taksnih prireditvah. Odgovoril mi je, da podpira taksna srecanja in da je to zanj povsem nekaj novega. Sploh pogled na taksne predelave, ki jih ni navajen. In je ponosen, da se to dogaja v Sloveniji! Izjava je sicer precej populisticna, vendar tudi, ce je namenjena volivcem, je dejansko izjava, ki je na mestu. Kasneje, ko je sel mimo voditelja prireditve, ga je le ta prosil za par besed in se je prav simpaticno odzval. Prav tako pa so obiskovalci z zacudenjem ugotavljali, ce je res to pravi Lojze Peterle.
Moje stalisce glede strank vam je dobro poznano in dejansko sem levo usmerjen, ampak danes sem bil pozitivno presenecen in moje mnenje je, da bi vec politikov se moralo odlociti za taksne stvari. Pa ceprav samo zaradi populizma!

Komentarji so zaprti.