Meseca maja sem naredil prvo primerjavo spletnih strani, preko spletne strani Alexa, ki omogoca spremljanje stevila obiskov spletnih strani in s tem povezanega pozicioniranja na lestvici.
In rezultati so se vedno isti kot maja ob prvi primerjavi. Delo vs Dnevnik in se vedno je prednost Delova. Mobitel vs Simobil in se vedno je spredaj Mobitelova. Mobisux vs Mobile, zmagovalec je Mobisux. 24ur vs RTV Slo, se vedno je v prednosti 24ur. Yahoo vs Google, se vedno je prvi Yahoo.
Mi je pa zanimiv en drug podatek, katerega prvo primerjavo je Black Betty komentirala takole:”Maš pa jajca, da se primerjaš z Jonasom :P”
In sicer je bila primerjava z Jonasom nekako taksna. Jonas.si VS Had.si : 300000 VS 2200000. Jeap, pravilne stevilke so napisane. In danes, ko sem naredil revival te teme je pa rezultat malce drugacen. Jonas vs Had. :evil:
No, tudi sam nisem mogel verjeti stevilkam. Sicer sem naredil to primerjavo en dan prepozno, ker je bila Jonasova domena prenesena. Ampak notranje zadovoljstvo pa definitivno ostane.
A ja, ce kdo ni kliknil, k se moram pohvaliti Jonas.si VS Had.si : Traffic Rank: 230,768 VS Traffic Rank: 222,975