had blog roni kordis had blog roni kordis

Primerjava spletnih strani II

Meseca maja sem naredil prvo primerjavo spletnih strani, preko spletne strani Alexa, ki omogoca spremljanje stevila obiskov spletnih strani in s tem povezanega pozicioniranja na lestvici.
In rezultati so se vedno isti kot maja ob prvi primerjavi. Delo vs Dnevnik in se vedno je prednost Delova. Mobitel vs Simobil in se vedno je spredaj Mobitelova. Mobisux vs Mobile, zmagovalec je Mobisux. 24ur vs RTV Slo, se vedno je v prednosti 24ur. Yahoo vs Google, se vedno je prvi Yahoo.
Mi je pa zanimiv en drug podatek, katerega prvo primerjavo je Black Betty komentirala takole:”Maš pa jajca, da se primerjaš z Jonasom :P”
In sicer je bila primerjava z Jonasom nekako taksna. Jonas.si VS Had.si : 300000 VS 2200000. Jeap, pravilne stevilke so napisane. In danes, ko sem naredil revival te teme je pa rezultat malce drugacen. Jonas vs Had. :evil:
No, tudi sam nisem mogel verjeti stevilkam. Sicer sem naredil to primerjavo en dan prepozno, ker je bila Jonasova domena prenesena. Ampak notranje zadovoljstvo pa definitivno ostane.
A ja, ce kdo ni kliknil, k se moram pohvaliti Jonas.si VS Had.si : Traffic Rank: 230,768 VS Traffic Rank: 222,975

  1. men alexa sploh ni jasna, bolje receno, ni mi jasen nacin racunanja … recimo, moj jadan blog ima trenutno rank 126,922, sem pa tudi na seznamu top 100 za slovenijo, trenutno na 35. mestu, … pa se niti ne matram niti ne forsiram cesa, pa me imajo taki radi … res mi ni jasno …

  2. vauu.. potem pa se jaz veselim svojih stevilk.. jao meni.. tudi meni ni jasen nacin rangiranja alexe.. pa je res tvoja domena online ze od 24-Nov-2003.. vauuuu.. cestitke!

  3. ce uporabljas ff ali mozillo, si instalirej in preklopi na cifre namesto grafa … zelo fletn extensn je, kaze ti pa google pagerank in alexa rank za vsako stran posebej … v meniju imas pa se en kup linkov, kjer lahko preveris kako se te vidi kje :)

  4. kar je dobro ni slabo :) oz. male tajne velikih kuharskih majstora..

    i like it :) hocem seee :)

Komentarji so zaprti.