had blog roni kordis had blog roni kordis

Petra Slapar, pevka iz Piramide

Ko človek misli da je Piramida doživela že vse, ga Piramida vedno znova preseneti. Ampak tokrat je bilo presenečenje iz strani pevk, ene od njih, Petre Slapar, ki tako prikupno pojejo!
V soju žrometov je tokrat Petra Slapar, poleg tega, da je spremljevalni vokal v Piramidi je z DJ Sylvainom posnela komad Stop the world, ki je bil med drugim tudi glasba za Simobilov oglas.
Vendar tokrat Petra ne blesti s svojimi glasovnimi sposobnostmi, ampak bolj s svojim telesom. Par dni nazaj se je na SLOReactorju pojavilo par fotografij, ki pa so spominjale na dotično osebo. Ker fantje odkrijejo prav vse, so tudi odkrili, da so fotografije objavljene na strani Cassandra-on.net, ki pa jo je mogoče videti samo preko Google Cachea, ali WayBack.com. Stran se je namreč spremenila v http://www.chloevevrier.com/.

Se je pa v tem času pojavil njen “porno” filmček tudi na Rapidshareu.

p.s.: a me lahko kdo toži zaradi tega? da vem, če moram umakniti link do filma?
p.p.s.: umaknjeno tudi iz rapidsharea!

 1. umakni =) že zaradi tega, ker jo poznam v malo drugačni luči kot jo tukaj vse skupaj bedno prikazuje. madonca si pa postal žuta.štampa

 2. To ni ona,ampak upam da se bo še v nadaljni prihodnosti pojavila!!!

 3. @david: dnevno preko 200 uniqov :)
  @gh: no no.. ceprav imas ime kot fotograf, ki nam je predstavil ze veliko slovenk, si na zalost v sloveniji.. on pa ni :)

  @tadej: je kar ona!

 4. TUKAJ:

  je en filmček. Nisem ga objavil jaz. Samo posredujem ga. :)

 5. a woman with looks, but no brains.the nature gives some things and takes away some others…

 6. Bom pa še jaz povedal kar si mislim o tej nesojeni lepotici Petri Slapar. No osebno je res ne poznam, zgleda pa kar lustno dekle.
  No naj peidem k dejstvu, kako lahko lepo dekle z takimi neumostimi pokveri življenje sebi, svojemu bodočemu mozu pa se svoji družini…
  samo moje osebno mnenje
  Lep dan zelim

 7. No pa se to sm hotu povedat vse kar je skrito in prikrito je dosti lepše kot kat se samo kaže… saj veste o kom govorim

Komentarji so zaprti.