Končno je prišel čas, da lahko potegnem črto pod 2006 in začnem uživati 2.007! Leto je bilo zanimivo, vendar vi, ki berete blog, že veste večino stvari, ki so se nama, ali pa samo meni, dogajale. Večino, ne pa vseh. Veliko je stvari, ki bi jih rad delil z vami, pa so preveč osebne in če bi vam jih zaupal, bi vas moral tudi ubiti! Se zgodi.

Če iščete Novoletna voščila, novoletne voščilnice, novoletni verzi, novoletne čestitke – klik tukaj!

Letošnje novoletne čestitke so bile večinoma elektronske. Par jih je bilo poslanih po Pošti in so bile, vsaj zame, veliko presenečenje. Lepo je občutiti papir in videti lepo pisavo na doma narejeni voščilnici. Vendar je naš svet sedaj postal elektronski in počasi zamenjuje tudi papir.
Voščila, ki sem jih dobil preko elektronske pošte in so vsebovala razne .pps-je, ki jih tudi vsakodnevno dobivam v e-poštni predal, sem takoj izbrisal. Tega pač ne prenesem. Seveda pa je bilo vmes tudi veliko drugačnih elektronskih voščil, nekatera so bila izvirna, druga malo manj, spet tretja pa so me presenetila: Srečen nov let! (SOF z metuljčkom).
Vendar se ni s tem končalo. Cel zadnji dan je piskal telefon. Izkupiček je bil 42 prejetih sporočil, od tega 12 MMS-ov in 29 SMS-ov. Priznam, precej številk nisem poznal vendar se nisem ravno sekiral zaradi tega! Mobilni operaterji morajo služiti! Sicer sem poskušal tudi sam poslati MMS-e, vendar sem takoj, ko sem videl, da omrežje ne deluje več normalno obupal in vse skupaj pozabil. Večina sporočil je bila kopiranih in povsem nesmiselnih! Na žlost sem postal zahteven in pričakujem tudi malce več, kajti voščilo mora biti vsaj iskreno, ni pa nujno da mora biti inovativno in superiorno!
No, od vseh SMS-ov, mi je najboljši: “Merry new year and happy… No wait. Happy merry and new christmas… Shit no, that aint it. Uhh… merry new happy… Ah fuck it, u know what i mean. ;-)” by Cyb3r

p.s.: hvala vsem za vse, tudi za .pps-je, ki so končali v košu! Na srečo ni padla zaradi tega nobena smreka!

6 Responses to Novoletna voščila in čestitke

 1. had pravi:

  :evil:
  novoletna voscilnica je bila novi nacini uzivanja 2.007 ..
  web 2.0 so novi nacini.. 007 je licence to kill.. 2.007 so novi nacini uz(b)iv(j)anja..

 2. Jan Hančič pravi:

  Ah dej nehi bluzit s temu web 2.0
  A veš kaj pomeni web 2.0? Nič.

 3. had pravi:

  lahko si pogledas tole obrazlozitev.. ki je zame povsem dovolj.. sicer pa pocakajmo se nekaj casa, pa bo mogoce bolj jasno zakaj sem zacel uporabljati 2.007 :evil:

 4. Jan Hančič pravi:

  Lej sej razumem da kot laik si navdusen nad tem izrazom in vse.
  Če si pa iz stroke in imaš pod streho pospravljen pa veš kako je s to stvarjo.

 5. had pravi:

  se strinjam da je to nebuloza.. ampak povsem pride prav v taksnih primerih.. vsaj men je prislo prav :)))

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.