Rock za prihodnje generacije in Vinci išče prostovoljce za nov film Rock za prihodnje generacije in Vinci išče prostovoljce za nov film

Rock za prihodnje generacije in Vinci išče prostovoljce za nov film

7. julija bo v devetih svetovnih velemestih potekala serija glasbenih dogodkov z imenom Live Earth. Tej ideji so se pridružili tudi slovenski glasbeniki, znane javne osebnosti ter Društvo Planet Zemlja, ki organizirajo koncert z naslovom Rock za prihodnje generacije.
Spiska kdo bo nastopal na žlost nisem našel, vendar upam, da bodo danes objavili celotno “postavo” bendov. Blogerji se lahko tej akciji pridružimo tako, da dodamo značko na svoj blog rock za nove generacije (jaz sem jo malce pomanjšal).
Zanimiva je cena vstopnice za koncert: “dve prazni pločevinki ali eno prazno plastenko, ki jo boste lahko odvrgli v za to namenjene smetnjake”

Režiser in bloger, ki zadnje čase malce manj piše, Vinci Vogue Anžlovar pa poziva vse, ki bi bili zainteresirani za prostovoljno pomoč v njegovem naslednjem filmskem projektu, da se mu javite! Jaz sem se že pofočkal :evil:

Pa še tole. Zadnje čase malce zanemarjam obveščanje o novih, dobrih, zanimivih, ali kako drugače izstopajočih blogih. Vendar priznam, da mi je v zadnjem času zelo zelo padel v oči blog: 100% Irony Free – Gibanje nesproščenih, katerega razmišljanje in pisanje mi je zelo blizu in zelo zanimivo!
Obljubim, da bom malce bolj skrbel za nove, zanimive bloge in njihove pisce!

  1. Upam, da jim bo uspelo kaj s tem koncertom. Mislim, da tovrstne koncerte folk vzame bolj (zgolj) za svojo lastno zabavo kot pomoč drugim. :-/

Komentarji so zaprti.