99 posadk se je danes pojavilo na štartu 5. Rallya Maribor. In prva etapa, HP Arena pod Pohorjem, je bila verjetno najbolj zanimiva za gledalce, kajti vse se je dogajalo na razmeroma majhnem prostoru. Veliko prahu, precej zanimivih in atraktivnih voženj in po prvi etapi je v vodstu Darko Peljhan v dirkalniku Mitsubishi Lancer EVO9, pred Nemcem Hermannom Gassnerjem prav tako v dirkalniku Mitsubishi Lancer EVO9 in domačinom Tomažem Kaučičem v Subaru Imprezi.
Jutri bodo hitrostne preizkušnje potekalo po okolici Maribora, zato vam priporočam ogled kakšne etape. Zanimiv in precej adrenalinsko bo!

rally-dtdk-maribor01.jpg rally-dtdk-maribor02.jpg rally-dtdk-maribor03.jpg rally-dtdk-maribor04.jpg rally-dtdk-maribor05.jpg rally-dtdk-maribor06.jpg rally-dtdk-maribor07.jpg rally-dtdk-maribor08.jpg rally-dtdk-maribor09.jpg rally-dtdk-maribor10.jpg rally-dtdk-maribor11.jpg rally-dtdk-maribor12.jpg rally-dtdk-maribor13.jpg rally-dtdk-maribor14.jpg rally-dtdk-maribor15.jpg rally-dtdk-maribor16.jpg rally-dtdk-maribor17.jpg rally-dtdk-maribor18.jpg rally-dtdk-maribor19.jpg rally-dtdk-maribor20.jpg rally-dtdk-maribor21.jpg rally-dtdk-maribor22.jpg

8 Responses to 5. Rally Dtdk Maribor 2007

 1. Bujaka says:

  bravo.. res delaš tabolše slike, upam da bo tud kaj iz sobotnega dela rallya poslikanega

 2. don barkL says:

  Super! Jaz pa grem jutri malo poslikat zadevico, če ne bo kaj vmes prišlo. Tokrat sem si celo akreditacijo zrihtal.. upam da ne bo zapletov ;)

 3. Å uši says:

  wuiiiiiiiiii navijam za tipčka v škodi (št. 79), ker ga poznam :D Poslikaj ga bliže in mi pošlji slike, da ga naserjem, da sem ga šla gledat ;)

 4. mArkedzani says:

  moj gsm si izbrisal? :)

 5. Anonymous says:

  Yugoti so zakooon…….

 6. Denis says:

  Fajne fotke HAD, drugače sem pa tudi sam bil tam pod pohorjem, sam sem bil naspodnjem delu proge, tak da te nisem vido…

  Tukaj pa moje fotke…

  HP Arena
  http://foto-denis.blogspot.com/2007/07/5-rally-maribor-hp-arena.html
  HP Gačnik
  http://foto-denis.blogspot.com/2007/07/5-rally-maribor-hp-ganik.html

  HP Svečina pa še pride :)

 7. had says:

  @denis: drugo leto grem s teboj na jumpo :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.