Včeraj zvečer se je s Super Specialom pred Postojnsko jamo začel 4. Rally Postojnska jama – Trst, prej Rally Postojna (vir).
Preko 90 prijavljenih ekip in kup hitrih avtomobilov je privabil ogromno število gledalcev, ki so lahko uživali v atraktivnih vožnjah. Ravno Super Speciali so magnet za gledalce, kajti na razmeroma majhnem prostoru, se vidi celotno dogajanje.
Rally traja vse do nedelje in glede na pretekla leta, bo privabil na lokacije Hrušica, Žablje in Medvedje brdo, veliko adrenalinskih navdušencev.
Po prvi preizkušnji je v vodstvu Pech, samo 6 stotink pred Humarjem (vir)

rally-postojna01.jpg rally-postojna02.jpg rally-postojna03.jpg rally-postojna04.jpg rally-postojna05.jpg rally-postojna06.jpg rally-postojna07.jpg rally-postojna08.jpg rally-postojna09.jpg rally-postojna10.jpg rally-postojna11.jpg rally-postojna12.jpg rally-postojna13.jpg rally-postojna14.jpg rally-postojna15.jpg rally-postojna16.jpg rally-postojna17.jpg rally-postojna18.jpg rally-postojna19.jpg rally-postojna20.jpg rally-postojna21.jpg rally-postojna22.jpg rally-postojna23.jpg

One Response to Rally Postojnska jama – Trst

  1. AleksPhotograpy pravi:

    oj, mi je malo žl da nisem sel včiraj na SS baje je bilo super, pa tudi iz vremenom si imel več sreče kot mi danes smo bili čisto premočeni, pa sploh nismo prišli dlje kot do bosov. Lilo kot iz škafa :)

    lp Aleks

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.