Tretje leto zapored se je zgodil Drag race Celje. Prireditev je vsako leto boljša, kljub dejstvu, da je v Sloveniji vse manj hitrih avtomobilov in voznikov, ki se še ukvarjajo s tem športom. Pred leti, ko se je drag scena šele začela uveljavljati v Sloveniji, jih je bilo veliko več.
Sedaj pa je vsako sezono precej slabše. Napovedi hitrih dirkalnikov pred sezono, pa vendar kasneje vedno problemi pri sestavljanju, ali testiranju in precej majhna udeležba dirkačev na uradnih drag dirkah. Za razliko od hrvaškega prvenstva, kjer pride na dirko ogromno hitrih vozil, ki zadovoljijo še tako zahtevnega gledalca.
Dejstvi, da je vložek v drag avto zelo velik in da je zmagovalec ponavadi samo eden, ki pobere denarno nagrado in slavo, naredita svoje.
Je pa zanimivo, ko na dirki spoznaš soblogerja SFfreaka in Jana :)
Fotografije striptiza, car washa in ostalega, še pridejo!

6 Responses to Drag race Celje

 1. Kristjan says:

  Katera avto je na levi poleg impreze na sliki 04?

 2. SoulMan says:

  Hehe, zdaj mi je šele kapnilo…Had, midva sva pa z ramo ob rami dokumentirala enega izmed carwashov. Če bi le vedel, da si to ti… :) Kako sem ugotovil? Z Janovega bloga.

 3. had says:

  hmm :) caki, a ti si bil za menoj s soncnimi ocali, al en drug :) k mi je jan rekel, da si verjetno ti.. pa si se potem zgubil nekje, da te nisem mogel pocukati za rokav :)

 4. SoulMan says:

  Ne, bil sem v olivnih 3/4 hlačah in beli majici brez rokavov z D40-ko. Večinoma sem stal levo od tebe.

 5. markopigac says:

  had, ko se bom jas zenil, pricakujem lambo za darilo :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.