Na poligonu Raceland v Krškem se je v soboto odvijalo finale Avto Magazin Drift Challenge 2007. Nedaleč od NEK se je kadilo, ropotalo in uživalo. Dve tekmi, dnevna in nočna, v enem dnevu sta privabili cel kup gledalcev.
Rezultati so bili presenetljivi. Do sobote prvouvrščeni Josip Žagar je naredil manjši napaki, ki sta ga stali skupne zmage. Je pa to izkoristil Peter Cimerman, ki je tako postal zmagovalec Avto Magazin Drift Challengea 2007.

avto-magazin-drift-challenge-krsko01.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko02.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko03.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko04.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko05.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko06.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko07.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko08.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko09.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko10.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko11.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko12.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko13.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko14.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko15.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko16.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko17.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko18.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko19.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko20.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko21.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko22.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko23.jpg