Na poligonu Raceland v Krškem se je v soboto odvijalo finale Avto Magazin Drift Challenge 2007. Nedaleč od NEK se je kadilo, ropotalo in uživalo. Dve tekmi, dnevna in nočna, v enem dnevu sta privabili cel kup gledalcev.
Rezultati so bili presenetljivi. Do sobote prvouvrščeni Josip Žagar je naredil manjši napaki, ki sta ga stali skupne zmage. Je pa to izkoristil Peter Cimerman, ki je tako postal zmagovalec Avto Magazin Drift Challengea 2007.

avto-magazin-drift-challenge-krsko01.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko02.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko03.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko04.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko05.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko06.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko07.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko08.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko09.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko10.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko11.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko12.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko13.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko14.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko15.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko16.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko17.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko18.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko19.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko20.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko21.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko22.jpg avto-magazin-drift-challenge-krsko23.jpg

5 Responses to Avto Magazin Drift Challenge – finale Drift pokala 2007 Raceland Krško

 1. kreg says:

  Å koda, da nisem prej vedel za to :(

  lp

 2. Davorin says:

  Če prav razumem, je mel Cimerman v skupnem več pik kot Žagar, glede na to, da je bil Žagar v soboto skupno le 5.?

 3. Jan says:

  Had, fajn fotke. A bi lahko zaupal, s čim to slikaš? body pa objektiv?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.