Oddaja As ti tud not padu, ki jo bosta vodila Lado Bizovičar in Jurij Zrnec, bo danes, prvič na naših in vaših, malih in velikih zaslonih, na POP Tv-ju.
Zakaj je oddaja zanimiva? Ne vem ali bo res zanimiva ali pa bo samo še ena izmed oddaj, s katerimi nas “futrajo” ob nedeljah, da smo vsi siti in zadovoljni in da z njo zapolnijo čas v etru, ki ga imajo. Ne vem niti ali bosta lahko Lado in Jurij pokazala vsa svoja znanja in čare, katerih smo navajeni in s katerimi sta naju v preteklosti nasmejala in navdušila.
Jurij Zrnec, ki se ga spomnimo kot voditelja podelitve Viktorjev, kot nastopajočega v oglasu za Twingo in kot igralca v različnih igrah SNG, je pokazal že zelo veliko. Ali bo lahko pokazal še več, ali pa se bodo stvari ponavljale?
Lado Bizovičar, ki ga je POP Tv povabil pod svojo streho po reorganizaciji oddaje TLP, proizvajalec Absintha in pa nekoč vokal pri skupini O.S.T., ki je s svojimi nedeljskimi podvigi razveseljeval Slovenijo. Ali lahko nadaljuje s tem, kar je počel in da se dvigne nad to, kar je bil v oddaji TLP.
Definitivno bo današnja oddaja imela izredno veliko gledanost. In definitivno se pričakuje od oddaje zelo veliko. Ali nas bodo presenetili ali razočarali, pa bomo videli po njej. Definitivno manjka v nedeljo zvečer nekaj novega, pestrega in drugačnega, kot že videno, kar nam ponuja Mario s svojo pocukranostjo!