Oddaja As ti tud not padu, ki jo bosta vodila Lado Bizovičar in Jurij Zrnec, bo danes, prvič na naših in vaših, malih in velikih zaslonih, na POP Tv-ju.
Zakaj je oddaja zanimiva? Ne vem ali bo res zanimiva ali pa bo samo še ena izmed oddaj, s katerimi nas “futrajo” ob nedeljah, da smo vsi siti in zadovoljni in da z njo zapolnijo čas v etru, ki ga imajo. Ne vem niti ali bosta lahko Lado in Jurij pokazala vsa svoja znanja in čare, katerih smo navajeni in s katerimi sta naju v preteklosti nasmejala in navdušila.
Jurij Zrnec, ki se ga spomnimo kot voditelja podelitve Viktorjev, kot nastopajočega v oglasu za Twingo in kot igralca v različnih igrah SNG, je pokazal že zelo veliko. Ali bo lahko pokazal še več, ali pa se bodo stvari ponavljale?
Lado Bizovičar, ki ga je POP Tv povabil pod svojo streho po reorganizaciji oddaje TLP, proizvajalec Absintha in pa nekoč vokal pri skupini O.S.T., ki je s svojimi nedeljskimi podvigi razveseljeval Slovenijo. Ali lahko nadaljuje s tem, kar je počel in da se dvigne nad to, kar je bil v oddaji TLP.
Definitivno bo današnja oddaja imela izredno veliko gledanost. In definitivno se pričakuje od oddaje zelo veliko. Ali nas bodo presenetili ali razočarali, pa bomo videli po njej. Definitivno manjka v nedeljo zvečer nekaj novega, pestrega in drugačnega, kot že videno, kar nam ponuja Mario s svojo pocukranostjo!

26 Responses to As ti tud not padu – Lado Bizovičar in Jurij Zrnec

 1. had pravi:

  tocno to :) zato pa sem jaz naredil zapis pred oddajo, ki je pac ne bom gledal :) ampak bom rajsi uzival v filmu hannibal rising :)

 2. Blasius pravi:

  evo ravno sem se vrnil s snemanja, oddaja je super, smešna in zelo gledljiva…
  Današnji glavni gost: špela iz atomik harmonik!
  Lado in pa Jurij sta pa itak razred zase.. :D

  Lp B

 3. had pravi:

  10x za tale report :) sem slisal za gostjo :evil:
  kaksni pa so bili big footovci?

 4. Perica pravi:

  “Definitivno bo današnja oddaja imela izredno veliko gledanost. In definitivno se pričakuje od oddaje zelo veliko. Ali nas bodo presenetili ali razočarali, pa bomo videli po njej. Definitivno manjka v nedeljo zvečer nekaj novega…”

  … in definitivno bo vsak drug bloger pisal o vtisih.

  :mrgreen:

 5. Perica pravi:

  Jaz sem pisal že pred tedni, takoj ko so govorice bile potrjene.
  Tukaj

  in bom seveda obvezno gledal oddajo.

  Kolega je bil na snemanju in pravi, da bodo pričakovanja izpolnjena.
  Pomp POPTVja okoli te oddaje je kar velik (“nova era humorja”, “morali smo razširiti studio”, ipd.),kar pomeni, da veliko stavijo nanjo in resno napadajo Maria oz. nacionalko.

  PS
  dej kakšne lažje računice v spem protekšn, z zadnjo sem se res namučil :mrgreen:

 6. blogbuster pravi:

  Sta povedala par novih fint, vse ostalo pa je staro sranje…
  Parodija na parodijo parodije….
  Bizovičar je nalogi nedorasel in ne more parirati Zrnecu.
  Zrnec je mnogoživka – kamorkoli ga postaviš, preživi. Å koda, da nima sam oddaje – bi bilo bolj apetitlih.
  Scena v studiu – katastrofa na tretjo.

 7. nimfa pravi:

  Men je blo pa krasno, voditelja, Gojc, BFM z Ančko, fakin tršaški partizanski zbor, solzice, uspavala in odvajala. Resda nisem gledala vsega, ampak tisto kar sem, me je zabavalo – to je pa tudi namen, kne? ;)

 8. matejMM pravi:

  Mešani občutki. Res da sem od voditeljskega para pričakoval veliko, ampak me je razočaral. Imela sta par dobrih fint, ampak… škoda… :(

 9. ŽonPjer pravi:

  Å pelca atomičarka?! Očitno so jo zrezal, ali pa je dezinformacija…. Oddaja ni tako slaba, dvomim pa da bo s tako dinamiko ostala, ker ne bodo mel kje dobit toloko multipraktičnih (samokritičnih) frendov kot je Gojc…

 10. Blasius pravi:

  ŽonPjer!
  Ne ne nikakršna dezinformacija, niti zrezal je niso, glej naslednji teden! Bo zanimivo! :)

  Lp B

 11. leila pravi:

  Super oddaja, nasmejala sem se do solz. Vsec mi pa je tudi, da so povabili Gojca, skratka super!

  Vinska musica Vini…LOL!!

 12. cic pravi:

  Mario je zmagal!
  Zakaj?
  Dolžina oddaje na minuto taka kot Mario, oglase spuščajo ob isti minutaži (vsakič, ko sem preklopil iz oglasov, sem padel na oglase).
  Bolj gledljivo kot Mario, vendar ali bosta dva akterja lahko tako dolžino oddaje napolnila s pretežno novimi štosi teden za tednom 10 mesecev? Dvomim. Spomnim se Lada, ki kot voditelj maturantskih plesov goni že nekaj let pretežno iste vice, res je, da so dijaki vsako leto drugi, prfoksi in spremljevalci pa ostajamo isti.
  Blogbusterjeva pripomba leti verjetno ravno na to, da je Lado nakladal in nakladal, da bi zapolnil čas, ko se je Jurij preoblačil za naslednjo točko. Ne vem, kako globoka je ekipa, ki stoji za oddajo. Oddaja ASTTNP je morda bolj kot z Mariom primerljiva s Hribarom, ki pa jo močno prekaša ravno po številu sodelavcev, ki izvajajo štose. Dva bosta ta tempo težko zdržla.
  Vseeno končna ocena je pozitivna, pustimo se presenetiti!

 13. podplat pravi:

  Men je blo všeč, nekaj med TNP in Hri-barom. Za slabi dve uri preveč štosov, premočen tempo in dvomim da bosta tedensko sposobna nafilati in posneti 25 štosov. Ali pač. Nikoli se ne ve. Scena ok, živa muzika ok. Ko po novem letu ne bo več Hri-bara, bosta pa itak edina.

 14. Kristjan pravi:

  meni je blo kr hecno :D

 15. nada pravi:

  Jaz sem tudi komaj čakala na to oddajo, ker sta mi oba igralca zelo všeč….toda joj…..po 20 min sem zaspala na kavču…..očitno je z menoj nekaj narobe.

 16. Damir Secki pravi:

  Hja, a je sam meni bila oddaja bedna?
  Pricakoval sem veliko, res veliko vec!
  Prvic. Scena. Kot je ze nekdo prej omenil, OBUPNA! prevec temne barve, ki naredijo zadevo turobno in tretje razredno. Tako pac zelijo prikriti kolk je vseskupaj majhno. Lahko bi se zgledovali po mariotu, ki ima polno svetlobe, vidi se, da je studi zelo velik in vzdusje je res prijetno.

  Videlo se je, da je oddaja pripavljena v nulo, to pa ni nujno dobra stvar. Premalo spontanosti in sproscenosti, gojc je odgovarjal kot robot, kot da bi bral knjigo pred sabo. Tudi videlo se je kako sol bili dogovorjeni, da bo gojc prisel, ce bo lahko delal reklamo svojim spilom v gledaliscu… pa to ni tolk slabo, sam totalno ocitno…

  Skeci so bili brezvezni. Vidi se, da voditelja nista za skupaj. Zrnec me je tudi precej razocaral. Sem pricakoval ze v kliniki, da bo imel vidnejso vlogo in tudi tukaj. Pa je zgleda tak karakter, da ne zeli vajeti v svojih rokah in se bolj pusti voditi, zato tut ni imel oddaje do sedaj…

  pricakoval sem boljse skece,m kaj bolj aktualnega, kaksno skrito kamero… pricakoval sem skratka oddajo tipa TV poper… no po 3/4 ure sem kar izklopu TV.

 17. Jure pravi:

  Tole oddajo je pa POP TV malo ‘brcnil v kamen’ a se samo men tko zdi?

 18. podplat pravi:

  Popolnima se strinjam s Cvitkovičevim komentarjem in posledično se ne strinjam z vsemi tradicionalno od teme bolj ali manj oddaljenimi komentarji.
  Nalaganje komentatorjev o preteklih 60. letih, o revoluciji in podobno je brezpredmetno, navkljub pesmi Partizanskega pevskega zbora na koncu oddaje.
  Vsekakor niste krivi, da niste not padli, v oddajo namreč. Pa ne da bi bila kriva oddaja, morda je kanček vzroka v vas samih. Prepotentnost vsevednost in podobno, kar krasi večino komentarjev. Å tosu se pač smejiš, ali pa ne. Tisti, ki se mu smeji se zabava, oni drugi pa razmišlja le o tem, kako to sploh ni štos. In pri tem zamudi naslednji vic in naslednjega.
  Vsekakor imamo vsi možnost, da TV ugasnemo in se gremo sami Ladote in Jurije. Lahko pa poiščemo drug kanal, ki nas bo bolje zabaval. Sancta simplicita.

 19. Valentina pravi:

  Meni osebno se zdi oddaja zabavna, vzdusje sprosceno, prav tako voditelja. Ciljna skupina oddaje je zelo obsirna, zeli zabavati mlado in staro, intelektualce in preproste ljudi, vsem ne more biti vsec ker smo si ljudje razlicni. Nekateri pravijo da je prevec neumna, drugi da banalna itd.
  Jaz mislim da v zivljenju kot je danasnje, v svetu v kakrsnem zivimo s tempom, ki ga imamo dandanes vsi, z nasiljem na vsakem koraku, degradirano politiko in smtemi ki jih vsevec predvajajo na tv, dobrodosla vsaka stvar ki nam pomaga da se malce sprostimo in zabavamo v povsem normalanih in zivljenskih stvareh. Ce pa nam kar trenutno ponuja televizija ni vsec, lahko zmeraj vzamemo v roke dobro knjigo, al prezivimo nedeljski vecer v druzbi prijetljev in druzine ter tv ugasnemo.

 20. nada pravi:

  Zadnja dva komentarja sta suhoparna in prežvečena…kot naši politiki.
  Jasno da bo gledalec gledal, kar njemu ustreza, stvar je v debati naših produktov in pomen zabave, humorja,skečev,parodije…Kaj je zabavno in smešno?
  Oddaja Spet doma je za starejšo populacijo prijetna.Zadnja z Mišo in Borisom, pa je bila celo zelo prijetna in smešna,ker je humor nastopajočih zvenel spontano in ne naučeno.
  Oddaje Hri-bar ne gledam, ker zame ni ne prijetna, ne smešna, ne zabavna….
  Zrnec in Bizovičar sta očitno naštudirala skeče, ki so novi a malce plastični, kot angleški humor,pavza za razmislek, ki meni ni domača.Zato mi še ni čisto jasno, kakšna oddaja je to.Morda bo mladini všeč.Prav je tako.
  Trdim da moramo imeti večjo izbiro gledalci kot tudi ustvarjalci,le tako bo vsak našel nekaj zase.

 21. podplat pravi:

  Nada, priznam da Maria ne gledam več. Kriv sem. Ne navijam niti za oddajo A si ti tut not padu. Meni je pač oddaja všeč. Všeč mi je tudi Hri-bar, moti me ker je postavljen tako pozno. Maria pogledam le mimogrede, ko preklapljam. Mi pa ni všeč, da v vseh treh oddajah voditelji bolj ali manj sedijo, morda Jurij malo več skače okoli. Tako oddaja nehote postane statična, kot tako pa jo težko razgibajo še tako dobre domislice. Pri tem jih seveda primerjam s primerljivimi oddajami na tujih tv postajah. Žal tudi sosedje Hrvati trenutno nimajo kake špice v teh oddajah. Pa imajo tradicijo in DOBRE voditelje.

 22. Lado pravi:

  oo lado je tak car!!!ej če ma kdo kak video o as ti tud not padu ko sta odpela od jana plestenjaka soba 102 drugače plzzz

 23. Gregor pravi:

  “Alo car sta mi ful sta dobra malo mi pišita na [email protected] cool sta mi

 24. Meli pravi:

  a kdo ve kam lado zahaja v prostem času, kje se ga da srečat, ker tip mi je res totalna faca!!!! pa kako se pride do pri zelenem zajcu??

 25. had pravi:

  imas zemljevid :)

 26. lower back ache pravi:

  But wanna remark on few general things, The website style and design is perfect, the content material is very fantastic : D.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.