O sloganu I feel Slovenia je bilo napisanega veliko, še več pa je bilo kritiziranja tega slogana. In sedaj sem končno videl, kako se ta slogan Slovenijo čutim I feel Slovenia uporablja v praksi.
Vendar mi ni povsem jasno, kaj so hoteli ustvarjalci tega plakata povedati z njim. Me pa zanima, kot davkoplačevalca, ki ne razume poante zgodbe, če bi mi jo lahko obelodanili.
Namreč jaz vidim na plakatu: kozarec za šampanjec, žensko roko in slap.
Če sklepam, da pri nas teče voda, ki je tako draga kot šampanjec, ni to ravno dejstvo, ki bi ga morali oglaševati.
Če sklepam, da teče voda, ki je tako dobra kot šampanjec, se mi bo kdo smejal, kljub dejstvu, da ne pijem alkohola.
Če sklepam, da je pri nas tako dobro, da šampanjec teče v potokih, se sprašujem, če mogoče jaz ne živim v napačni Sloveniji.
Če sklepam, da se pri nas cedita med in mleko, tako kot je napovedal Janez Janša, vendar jaz tega še nisem občutil, potem lahko seveda tudi verjamem, da pri nas iz slapov teče šampanjec! Ampak na žlost nisem več star dve leti!
Če sklepam, da je zgodba na tem plakatu daleč onkraj meja mojega dojemanja, potem mi je vse skupaj jasno :evil:
Rajši ne bom nič več nič sklepal in se ne bom spraševal kdo in kako porablja moj, tvoj, naš denar in se bom prepustil snežnim užitkom!
Ampak resnično bi bil vesel in ponosen, da bi vedel, kaj hudiča predstavlja ta naš slogan Slovenijo čutim – I feel Slovenia v povezavi s tem plakatom!

slovenijo-cutim-i-feel-slovenia.jpg