Moja statistika359,089 Absolute Unique Visitors, neupoštevajoč, da sem do junija imel odprta bloga še na Večeru in Siolu, za leto 2007 je čudovita. V bistvu so mi te številke nekako precej divje in priznam da so egotrip. Če bi te številke dosegel na kakšni blogerski platformi, bi jih vseeno sprejel precej drugače, kot pa jih sprejemam, ko to doživljam na svoji domeni had.si.


Tokrat bom uporabil Google Analytics statistiko, da bodo podatki povsem primerljivi:
V letu 2007 me je obiskalo 617,655 Visits, od tega je bilo 359,089 Absolute Unique Visitors, ki so ustvarili 1,398,957 Pageviews, oz. povprečno 2.26 Average Pageviews. Na blogu had.si so bili povprečno 00:01:52 Time on Site.

google-analytics-had.jpggoogle-analytics-had-came-from.jpggoogle-analytics-had-search.jpggoogle-analytics-had-content-overview.jpggoogle-analytics-had-technical-profile.jpg

Vsi podatki skupaj v .pdf datoteki: analytics_wwwhadsi__dashboardreport.pdf
Podatki o dnevni obiskanosti v .pdf datoteki: analytics_wwwhadsi__uniquevisitorsreport.pdf

8 Responses to Statistika bloga had.si za leto 2007 – 359.089 Absolute Unique Visitors

 1. Kristjan pravi:

  Zavidliva statistika, ni kej :D
  Te pa še vedno ful ljudi obiskuje z IEjem..

 2. BigWhale pravi:

  Jaz sem imel 135k obiskov. :)

 3. had pravi:

  @kristjan: sem tudi jaz presenecen nad tem :)

  @big: nisi tak aw kot jaz :)

 4. Anže Ž. pravi:

  Huh, lepo ti je rasel dnevni obisk, no sej v bistvu sm jst skoraj tam (imam 300-400 unique dnevno) kjer si bil ti na začetku 2007, tako da recimo, da te skopiram v tem letu.. I wish! :D

 5. Lemurian pravi:

  Hvala za objavo tele statistike, mi je odgovorila na kar nekaj vprašanj. Predvsem glede ‘časa na strani’ in strani/obisk ;-)

 6. had pravi:

  @lemurian: to so cisti podatki, kot jih servira google.. sedaj preizkusam malce drugacen koncept pisanja, oz. drugacen nacin objavljanja stvari in pricakujem vecje stevilo strani/obisk in tudi povecanje casa na strani.. iz statistike se da marsikaj zanimivega dobiti in analizirati..

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.