Naslov je iz revije Nova, ki mi je po kozmičnem naključju prišla v roke. Glede na to, da sta Brigita Šuler in Manca Špikznani Slovenki“, me je seveda zanimalo, kdo, oz. kako porivata! Vsaka nadaljnja razprava, kdo sta ti dve osebi, je povsem nesmiselna.
Razočaranje na 4. strani je bilo popolno. Ženski porivata fitness naprave in nič takšnega, na kar moški najprej pomislimo. Dober naslov pritegne ljudi.

In sem si vzel čas in prelistal še preostanek revije Nova, ki razgalja slavne. Na prvi pogled bi rekel, da Nova nikogar ne razgalja, ampak da se “znane Slovenke in Slovenci” razgaljajo kar sami in to potem pošiljajo v uredništvo, da objavijo. Da ljudje vsaj vedo, da še obstajajo, čeprav v zadnjih letih niso naredili ničesar omembe vrednega! Mogoče celo nikoli niso naredili nič pametnega, pa imajo radi svoje ime v medijih, rumenih medijih!
Ko Frenk Nova zapoje tašči je res pomemben dogodek, ki si zasluži svojo omembo v Novi.
Ko gre Tia Paynich v Bruselj in se tam sama fotografira, morajo biti fotografije objavljene v Novi.
Ali ste vedeli, da ima Duo Atlantix vedoželjnega sina? Ti šment, jaz nisem niti vedel, da to obstaja!
Vam je znano dejstvo, da je skupina 4Play odvisna od Sladkega greha? Če jih ne bi slišal na Emi in bilo bi boljše, da jih ne bi slišal, sploh ne bi vedel, da obstajajo.
Prav tako sem izvedel, da se obetajo orjaške spremembe pri skupini Atomik Harmonik, ker si bo Tejči, po vzoru Špele Grošelj, dala povečati prsi! Jeap, kako hudiča nisem vedel tega! Bruh!
In najpomembnejša informacija, brez katere bi bil moj svet prazen in sploh ne vem, če bi bil sposoben še živeti, je dejstvo, da je Werner (WTFIW) šel za bolno ženo po pečenega piščanca v trgovino! Jeap! To je to!

Koga briga inflacija, koga brigajo dogodki v Sloveniji, kdo bi se ukvarjal s peticijami novinarjev, ali pa s predsedovanjem EU (btw. a to še vedno poteka v Sloveniji??) če imamo “znane Slovenke in Slovence”, ki nas osrečujejo s svojim tako pestrim življenjem, kot ga ima ameba.
Kruha in iger je nekoč veljal rek. Sedaj, ko je kruh v smetnjakih, so pomembne igre – opij za ljudstvo. In definitivno Nova postreže z vsemi informacijami, ki jih Slovenci potrebujemo, da lahko udobno, mirno, spokojno živimo tudi brez kruha. Ker vemo, da imamo v Sloveniji cel kup samooklicanih zvezd, ki so tako zanimive, kot predlanski sneg, se nam ni bati za jutri!

Kakšna je ta scena, kakšen je ta folk? Debilna je ta scena, in neumen je ta folk! Kakšna je ta scena kakšen je ta folk? Debilna je ta scena in brezvezen je ta folk! …