breznik hojs pogacar breznik hojs pogacar

Ko Aleš Hojs in Franc Breznik izkoristita zmago Tadeja Pogačarja za predvolilno agitacijo

Aleš Hojs in Franc Breznik sta kandidata SdSa na EU volitvah. Sta pa tudi osebi, ki se očitno zelo rada “šlepata” na dosežke drugih in le to izkoriščata v politične namene. Drugače si ne znam predstavljati, kaj se zgodi človeku v glavi, da doda na sliko Tadeja Pogačarja ob zmagi na Giru, tudi svojo število za EU volitve in pa slogan stranke SdS za EU volitve. Pokvarjeno in podlo.

Ker je Tadej Pogačar veličastno zmagal Giro, sta se poslanca SdSa odločila, da skočita na vlak čestitk. Vse lepo in prav, čeprav imam tudi o tem svoje mnenje. Ampak to, da sta dodala na sliko Tadeja Pogačarja še številko, ki jo morajo njihovi verniki obkrožiti za SdS na EU volitvah, pa je dno dna. Aleš Hojs je med Pogačarja in Rogliča dodal slogan SdSa na EU volitvah.

Temu se reče pokvarjenost. Sploh od slednjega, ki je nad kolesarje pošiljal policiste v času vlade Janeza Janše, je tole zgolj prikaz njihovega nerazumevanja.

Na sreč0 so v taboru Tadeja Pogačarja opazili to pokvarjeno gesto in tudi odreagirali. Ne, ni prav, da se politika šlepa na račun športnikov. In ni prav, da jih izkoriščajo za lastno promocijo in lastne koristi. Ampak kdo bi kaj drugega pričakoval od poslancev SdSa?

Franc Breznik je po posredovanju ekipe Pogačarja odstranil fotografijo. Aleš Hojs pač ne. Kaj bi drugega pričakoval od osebe, ki je nepreklicno odstopila in potem bila še vedno minister, kajne?

 

breznik hojs pogacar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja