Franc Breznik. Tisti poslanec SDS, ki trdi, da vsak tekač dosega hitrost 25 km/h pri svojem teku. Prav tako rad potvarja zgodovino, kot se je učil od svojega idola in predsednika Janeza. Še rajši pa se Franc Breznik fotografira s svojo uro, ki mora biti najbolj izpostavljena na fotografiji.

Seveda potem posreduje te fotografije desnici naklonjenim medijem, ki poskrbijo, da pride zgodba med ljudi in ga prikažejo v pravi luči. Germanski tip, ki se zna marsičemu odpovedati in trdo delati, kot je opisal sam sebe.

Včeraj je Reporter objavil informacijo o tem, kako je Franc Breznik srečal Ivanko Trump. Glede na položaj njegove roke – ko jo pokroviteljsko “skoraj objame” – verjetno je ni niti upal, bi sam prej trdil da je bil na speed datingu. Ampak to so samo zlobna natolcevanja. Verjetno je sedela sama v lobiju in je izkoristil priložnost in jo prosil za fotografijo – seveda, kot sem že zgoraj omenil ni šlo brez obvezne ure na roki in širokega nasmeha. 

Avtor fotografije je – arhiv Francija Breznika. Kako pač ne. In v bistvu lahko v kratkem pričakujemo še njegovo fotografijo s slavno nemško manekenko Heidi Klum, ki jo je očitno tudi srečal – ali obstaja mogoče možnost, da se mu ni pustila ovekovečiti in je ostal brez njene fotografije? Dvomim. Močno. Franci je zaprmej poskrbel za to, da bo tudi njegova fotografija z njo dobila svojo pojavnost v medijih.

 

Vir: Reporter