Se spomnite, ko sem pred par dnevi zapisal, da bomo v naslednjih dneh deležni neskončnega števila tvitov Janeza Janše na temo Donalda Trumpa, kar bo posledica povećanega števila mrtvih zaradi Covid-19 v Sloveniji. Na ta način bo želel preusmeriti pozornost iz dejstva, da se vlada ni pripravila na 2. val Covid-19. Nisem se motil. Janez nam dela sramoto pred celim svetom.

Kaj je torej tvitnil Janez Janša, da nas je osramotil pred celim svetom? It’s pretty clear that American people have elected ⁦@realDonaldTrump⁩ ⁦@Mike_Pence⁩ for #4moreyears. More delays and facts denying from #MSM, bigger the final triumph for #POTUS. Congratulations ⁦@GOP⁩ for strong results across the #US ⁦@idualliance⁩ ⁦- 10:02 AM · Nov 4, 2020

No, to seveda takrat ni držalo, kot tudi še sedaj ne drži. Gre za “#fakenews in ta tvit je tviter označil z rdečo označko – Official sources may not have called the race when this was Tweeted.

In kakšni so bili odzivi na ta tvit?

Janez Jansa Donald Trump twitter

Janez Jansa Donald Trump twitter

3 Responses to Janez Janša čestital Donaldu Trumpu za zmago in nas osramotil pred celim svetom

 1. Hans Von Letherhosen pravi:

  Verjetno je hotel biti prvi na svetu, ki mu je čestital. Upam, da se je uštel. Verjetno bo pa ponovno prvi, ko mu bo ponudil politični azil.

 2. Robert pravi:

  Gled na odzive na čivk inpoziv k izključitvi Slovenije iz EU ga res jako cenijo… popustili tableti?

 3. Franc pravi:

  Roni, pomojem boš imel daljše življenje, če se boš nehal obremenjevat s temi pizdarijami.
  Pejd v gozd na sprehod, ti bo dobro delo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.