Janez Jansa Twitter Janez Jansa Twitter

Politico / Marshal Tweeto – Janez Janša aka Maršal Tvito nas sramoti pred svetom

Včeraj je Janez Janša doživel svojih 5 minut “slave”, državljani Slovenije pa smo se začeli pretvarjati, da smo Slovaki. Njegovo pismo, kjer poskuša z dimnimi zavesami preusmeriti pozornost od 40+ dnevno mrtvih zaradi Covid-19, ki nas postavljajo na 1. mesto v svetu po številu mrtvih na 100.000 prebivalcev v zadnjih dneh, je namreč odmevalo po vseh medijih. Politico je za Janeza Janšo uporabil izraz Marshal Tweeto.

Uporabniki tviterja že dlje časa uporabljamo izraz Tvito za Janeza Janšo, saj ima čas za 100 tvitov dnevno, medtem ko ljudje umirajo zaradi Covid-19 in razmer v katere nas je pripeljala ta vlada – njena nepripravljenost na 2. val je vsak dan bolj očitna in vsi troli na tviterju, ki jo zagovarjajo ne morejo preusmeriti pozornosti od dejanskih razmer.

Niti takšne dimne bombice, ki jih je Janez s pridom izkoriščal že v preteklosti niso več dovolj dobre, da se ne bi ljudje v Sloveniji zavedali, da je nekaj hudo narobe – takrat, ko Janez poskuša preusmerjati pozornost, takrat je zadaj nekaj precej večjega. In v teh dneh je to podpora Madžarski in njihova “okupacija” medijev, Luke Koper, itd itd itd ..

MARSHAL TWEETO WRITES A LETTER: Janez Janša, Slovenia’s prime minister, has mailed four remarkable pages to his fellow EU leaders. (vir)

V bistvu ne bom šel “secirati” njegovega pisma, kjer omenja ukradene volitve 2014 … Očitno Janez živi v preteklosti, medtem ko se mi vsak dan soočamo s sedanjostjo in številne smrti so opomnik njegove nesposobnosti. Glede na to, da je bil že dvakrat premier in je dvakrat pustil prazne skrinje, se bojim, da nas tretjič ne bodo pričakale samo prazne skrinje, ampak da nas bodo pričakale omare polne okostnjakov – dobesedno.

Po nekaterih projekcijah, bi lahko presegli 1000 mrtvih zaradi Covid-19 že do 22.11. in še preko 1000 mrtvih do novega leta. To je ta uspešna vlada, ki ji je uspelo zamenjati preko 750 ljudi v osmih mesecih in ki je soodgovorna za smrt 919 ljudi.

To, da nam Janez Janša dela sramoto v Evropi pa je itak stalnica in praksa. Njegovi troli pa so še vedno nadnavdušeni nad njim, čeprav dvomim, da sploh razumejo pisma, ki jih piše. Za njih so dovolj “triggerji” komunisti, Soroš, Kučan …

To se ponavlja že 30 let. In dejstvo je, da smo državljani Slovenije, ki nismo naklonjeni stranki SdS zgolj in samo njihovi talci in kolateralna škoda. Glede na število glasov, ki jih je dobila stranka SdS je večina v manjšini, kajne?

Janez Jansa Twitter
Janez Jansa Twitter
  1. Sami smo krivi da nas sramoti pred celim svetom,ker nimamo tolk jajc da ga za vekomaj skinemo od državnih jasli,ki se jih drži kot pijavka.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja