Nov dan, nova sramota Slovenije pred EU, ki jo je seveda zopet “zakuhal” Janez Janša. To, da ima težave z angleškim jezikom in očitno uporablja Google translate ni sicer nič novega, ampak vseeno bi pričakoval, da ko tvita Evropski komisiji, da nekdo prebere za njim in ga popravi: We welcome the speed and fleksibility of the @EU_Commission. Hope for the same approach when dealing with #NextGenerationEU. But, dear @VeraJourova @vestager, the STA director is very dependent. Appointed by people, singing: EU is a gang of thieves.

Mi lahko kdo prevede to skropucalo? Kaj je želel povedati premier države, ki bo kmalu predsedovala Svetu EU. Men se ne sanja kaj je želel povedati. Ampak očitno ga ni nihče povsem razumel, saj tudi ni dobil ogromnega števila všečkov – očitno njegovi troli ne razumejo angleškega jezika in niso vedeli, da morajo to všečkati.

Dokler bomo imeli Janeza, nas naj ne bo strah, da nas bi kdo jemal resno. In tole sramotenje bi se lahko že zdavnaj končalo. Ker tole ni več smešno, ampak meji na kaj drugega …

Janez Jansa nehaj nas sramotiti pred EU s svojo anglescino
Janez Jansa nehaj nas sramotiti pred EU s svojo anglescino