mojca skrinjar laze mojca skrinjar laze

Mojca Škrinjar laže, bo tudi odgovarjala za svojo laž / na sliki niso otroci iz vrtca Ledine

Mojca Škrinjar je bila poslanka SdSa, ki se je pogosto lagala. Njene laži so bile nekaj vsakdanjega in vedno znova razkrinkane. Tudi sedaj, ko ni več poslanka še naprej zavaja in podtika – laže! Tokrat gre za objavo neresnične fotografije “otrok iz vrtca Ledine na Poti ob žici,” ki so jo na tviterju objavili desnosučni troli in jo potem v nedogled retvitali ostali trolčki. Vrtec Ledina je demantiral to fotografijo in prijavil vse skupaj policiji!

V teh dneh, ko zgodbe iz Srbije odmevajo tako v javnosti kot tudi v medijih, se desnosučni še posebej trudijo z zavajanji in sovražnim govorom. V bistvu nič novega, kaji, to je njihovo poslanstvo še vrsto let. Pod krinko “svobode govora” lažejo in potvarjajo stvari. Zavajajo in objavljajo fotografije, ki niso resnične. In to se ne sankcionira v Sloveniji.

Slovenija zelo očitno potrebuje ureditev tega področja. Naj vsak, ki objavlja laži in potvarja stvari, za to odgovarja. Naj svoje laži “odplača” z dobrodelnim delom in se za vsako laž opraviči. Mogoče bo pa to pripomoglo k manj toksičnem ozračju, ki ga stranka SdS ustvarja zadnjih 30 let v Sloveniji. Ko so vsi, ki niso za njih – njihovi sovražniki in je z njimi potrebno pritlehno obračunati, čeprav na račun laži in podtikanj.

Zakaj se morajo v vrtcu ukvarjati z demantijem vsebin, ki jih producirajo desnosučni na druženih omrežjih? Je to njihovo poslanstvo, in potem bodo desnosučni dušebrižniki skakali v zrak, da se šola ne ukvarja dovolj z njihovimi sončki, kajne?

Obvestilo o lažni vsebini na družbenih omrežjih. 

Spoštovani starši Na družbenih omrežjih se pojavlja fotografija z napisom »Vrtec Ledina danes na Poti ob žici«. Obveščamo vas, da sta slika in vsebina lažni. Zadevo smo že prijavili Policiji. Lepo vas pozdravljam Lučka Postružin, ravnateljica (vir)

Zakaj ne bi Mojca Škrinjar zaradi širjenja #fakenews informacij oddelala družbeno koristno delo. Recimo, da bi 14 dni tri izmensko ročno delala sadnje jogurte? To bi bilo bolj primerno, kajti otroci niso ničesar krivi in si zaslužijo najboljše, kar Mojca seveda ni! (tukaj sem odstranil del, ki je bil prvotno zapisan). Ali pa delila hrano brezdomcem? Bi bila to zanjo šola, da bi prenehala z laganjem, ali pa je to že del njenega DNKja in brez tega ne more živeti?

mojca skrinjar laze

  1. Pa kako si lahko tako neuvideven do uboge Mojce. A si predstavljaš, da ti v najbolj občutljivih letih odtegnejo možnost uživanja sadnega jogurta. To pogubno vpliva na razvijajoče se dele tam zgoraj v glavi in če ne dobijo hrane, imaš (jih ima Mojca) težave.
    Saj ona je sicer povsem prijazna, ampak potem pa vsake toliko dobi napad (povzročen zaradi pomanjkanja osnovnega živila v obliki sadnega jogurta) in jo popade zloba in na plano pride njen alter-ego. In si da duška….. in potem napad popusti in je spet normalna. A si predstavljaš, kakšne muke trpi, ko vidi, kaj dela takrat, ko jo “useka pomanjkanje jogurta”. Zato je potem največkrat kar nekaj časa mir, ker si reva sploh ne upa več med ljudi od sramu.
    Tako da ja, je ne smemo jemati povsem resno, ji dati mir in jo ignorirati takrat, ko jo bolezen vseka, pa počakat, da je spet normalna.

    O btw, a ni neki JJ tudi o hudem pomanjkanju sadnega jogurta enkrat jamral? Sam vprašam….

  2. Ta Mojca in njena sekta z velikim vodjem naj se nažrejo sadnega jogurta z cianidom pa bo kobec zavajanj in podtikanj

Komentarji so zaprti.