mojca skrinjar sds mojca skrinjar sds

Mojca Škrinjar / SdS / kaj ti bo avtoličar, če imaš cvetličarja

Mojca Škrinjar vsak dan poskrbi za “smehe” na internetih. Njen tviter račun je eden izmed bolj hilaričnih, njeni tviti pa so na nivoju osebe, ki ji je pomanjkanje jogurta v mladosti povzročilo resne posledice. Tokrat je Mojca znova dokazala svojo “logiko” – kaj ti bo avtoličar, če imaš cvetličarja, ki ima celo leto pomladansko cvetje in vrtnice, ki so sicer tulipani.

Priznam, brez Mojce bi bilo na tviterju prav dolgočasno in tudi jaz bi imel precej manj tem za pisanje. Tako pa me Mojca dnevno navdušuje in poskrbi za samopromocijo – ki ji jo z veseljem namenjam. Takšne bisere bi bilo res škoda skrivati pred celotno Slovenijo in prav je, da tudi ostali dobijo delček “smeha” v svoja življenja.

Tole spodaj je njen včerajšnji tvit. Ko na vprašanje o avtoličarju sicer ne odgovoriš, ampak poskrbiš pa za smeh celotne tvitosfere. Obstaja seveda možnost, da Mojca enači avtoličarja in cvetličarja, vendar pri slednjem sem prepričan, da ne ve točno katere rože ji zaračuna.

Namreč, če natančno pogledati spodnji šopek, potem boste opazili, da v njem ni vrtnic. To, da ji pa cvetličar celo leto prodaja pomladno cvetje … Ah, ja. Tudi jaz bi ji prodajal cvetje, saj očitno ne ve kaj kupuje.

Ja, Mojca je en tak “sonček”, ob katerem me marsikdaj prime, da je ne bi omenjal, ker se mi dejansko smili. Pa vendar ne morem. Moram njene nebuloze deliti z ostalim svetom. In ja, Mojca Škrinjar je poslanka stranke SdS! To so ti kadri!

mojca skrinjar sds
mojca skrinjar sds

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja