mojca skrinjar glup ko kurac mojca skrinjar glup ko kurac

Mojca Škrinjar, poslanka SdS / včlanite se v Glupkokurac stranko / ali SdS ustanavlja novo stranko za svoje volivce?

Mojca Škrinjar je tista poslanka SdS, ki ji je pomanjkanje jogurta v mladosti povzročilo ogromno travm in frustracij. Njeno dnevno udejstvovanje na tviterju prikaže, da je nekaj precej narobe z njo, saj sicer ne bi pisala takšnih neumnosti kot jih je sposobna: Starši so me navadili vljudnosti. Zato vam ne bom napisala, kot bi vam kdo drug. Preden vas blokiram, vam še povem, da tisti, ki ne želijo Krvavega samovšečnega, sebičnega diktatorja – množičnega morilca ceste, niso ustaši. Včlanite se v Glupkokurac stranko, tja sodite.

Ja, to je bil njen tvit. Si predstavljate kaj bi šele bilo, če je starši ne bi naučili vljudnosti? Kaj bi šele potem tvitala? Ne, ne gre za svobodo govora in svoboda govora nima veze s tem kar tvita Mojca. Gre za nizkoten poskus diskreditacij in poniževanj, ki si jih kot poslanka niti v sanjah ne bi smela dovoliti.

Seveda obstaja tudi možnost, da SdSovci ustanavljajo novo stranko, ki se bo imenovala Glupkokurac. Kako priročno ime stranke za njihove najbolj zveste volivce …

Še več, gre gre za modus operandi SdSovcev, ki se trudijo, da bi takšen način komunikacije postal nekaj povsem normalnega. Že vrsto let se trudijo, da bi spremenili ton in način komunikacije in pri tem so zelo dejavni ravno na tviterju. Želijo, da to postane nova normalnost, da se ljudje med seboj začnemo žaliti in zmerjati. Ker to njihova volilna baza in troli s Trstenjakove zelo dobro znajo in že vrsto let počnejo. In če pristanemo na to, smo se spustili na njihov nivo, kjer nas bodo zagotovo porazili.

Prav smešno je opazovati domoljupce, ki se, ko nekdo zapiše “smrt janšizmu”, počutijo ogrožene in bi preganjali takšne besede tudi na sodišču. Verjetno je vsakomur jasno, da bi radi imeli tudi dva “načina komunikacije”. Eden za njih, kjer bi lahko žalili vsevprek in drugi za vse ostale, kjer bi se morali do teh prvih vsi obnašati spoštljivo.

Mojci pa želim čim prejšnjo pomoč, saj tole njeno udejstvovanje na tviterju prikaže njen intelektualni domet, predvsem pa jo prikaže v realni luči. In ja, to je način komunikacije poslanke SdS v parlamentu.

mojca skrinjar glup ko kurac
mojca skrinjar glup ko kurac
  1. SDS že tako ali tako pomeni STANKA DEBILNIH SLOVENCEV podmladek bo pa lahko bil glupi ko turški kurci, vodila pa bi jih Mojca

Komentarji so zaprti.