Mojca Škrinjar je tista oseba, ki ji je pomanjkanje jogurta v mladosti povzročilo škodo. Mene pošilja sedet na streho in lajat v luno, kolesarje pošilja na tretji kamen od sonca, rada bi imela CD s posnetkom proslave in sedaj na tviterju uporabniku s katerim se ne strinja privošči ventilator. Ja, to je poslanka SdSa!!!

Mojca se mi smili. V bistvu jo povsem razumem – posledice pomanjkanja jogurta v mladosti ji je pustilo dolgotrajne posledice, ki se sedaj vsakodnevno kažejo v njenih tvitih. In njene frustracije so na nivoju stranke SdS.

Ampak to, da nekomu privošči ventilator, je vse prej kot ok, čeprav ji je pomanjkanje jogurta pustilo posledice. Tega si kot poslanka ne bi smela dovoliti niti v sanjah. Pa vendar si. Ker za SdSovce pač ne veljajo pravila in lahko žalijo in delajo kar želijo. Ko jim kdo to omeni, pa planejo v jok.

Pa vendar se Mojca ne ustavi pri tem. Mojca si dovoli uporabnici tviterja tvitniti, da naj dokaže od kje ji denar, saj po Mojčino ga je ta oseba ukradla.

Ja, to je retorika SdSovcev, ko jim teče voda v grlo in potem poskušajo s takšno komunikacijo, ki ne bi smela imeti prostora v našem prostoru. Pa vendar ga ima, saj za SdSovce je to svoboda govora!

mojca skrinjar
mojca skrinjar