Joe Biden je novoizvoljeni predsednik ZDA. To so včeraj potrdili tudi elektorji. Kljub temu, da je Donald Trump trdil in še vedno trdi, da so bile volitve ukradene in prirejene, mu pri tem ni pritrdilo nobene sodišče. Zanima me, če je novoizvoljenemu predsedniku ZDA že čestital Janez Janša, ki se je pred časom osramotil s čestitko Donaldu Trumpu za njegovo zmago …

Odgovor na zgornje vprašanje poznamo vsi, kajne? Ne, Janez Janša ni čestital novemu predsedniku ZDA. Pač “ne priznajem ovaj sud” varianta je to. Včeraj je še Vladimir Putin čestital Bidenu za njegovo zmago, le Janez ne zmore storiti tega in priznati, da je stavil pač na napačno osebo in izgubil.

Sicer pa je tole dogajanje okoli volitev v ZDA en znak kaj se bo dogajalo v Sloveniji, ko bodo naslednje volitve. Če bodo sploh še kdaj volitve … No, šalo na stran. Na naslednjih volitvah bodo ti, ki niso čestitali Bidenu in ki hodijo v ZDA na obiske k odhajajočim ministrom, tulili, da so jim volitve ukradli.

Krivci bodo isti kot so vedno – Murglje, Kučan, Soroš, … In majhen del volivcev jim bo vse to verjel, kot taisti ljudje še vedno verjamejo, da so Trumpu ukradli volitve v ZDA – če laž ponavljaš dovolj dolgo časa, potem ti del ljudi verjame to. In ni hudič, da že sedaj taisti ljudje verjamejo, da so prihodnje volitve v Sloveniji Janezu zopet ukradli – kot so vse do sedaj ..

Joe Biden predsednik ZDA

Joe Biden predsednik ZDA

One Response to Novoizvoljeni predsednik ZDA je Joe Biden, to so včeraj potrdili elektorji / mu je Janez Janša že čestital, ali pa verjame v ukradene volitve

  1. Jasna Kešpret pravi:

    Biden se sklanja: Biden, Bidna, Bidnu, Bidna, pri Bidnu, z Bidnom

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.