had blog roni kordis had blog roni kordis

Nagradne igre – Petrolova nagradna igra

V času, ko denarja ni na pretek, so zelo priljubljene nagradne igre, igre na srečo, obiski igralnic in vse, kar diši po hitrem in lahkem zaslužku. Nagradni sklad za igro loto je vsak mesec višji in tudi vedno več je vplačil. Ko ljudje nimajo denarja za kruh, ga imajo za igre, v upanju, da na lahek način obogatijo, oz. si tako popravijo finančno stanje.

In ravno zato sem se odločil, da bom, če bom odkril kakšno nagradno igro, zapisal par besed o njej. In prva je Petrolova nagradna igra.

Mercedes Benz C – T 180 K, trije skuterji Aprilia SR 50 R, 100 x iPod Nano 4G, 150 x iPod Shuffle so nagrade v tem zbiranju žigov.
Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno opraviti nakup nad 25€ na Petrolu, za kar dobite žig, zbrati pet takšnih žigov, pravilno odgovoriti na vprašanje in že sodelujete v nagradni igri (pravila). Glede na to, da to ni niti poln rezervoar goriva, to ne bo problem.

Tako Petrol naredi samopromocijo in med kupce razdeli preko 600 nagrad. Žrebanje bo 5.9.2008.

p.s.: ker več ljudi, več opazi, bom zelo vesel, če me bo kdo kdaj opozoril na kakšno nagradno igro, ki bo meni ušla!

 1. @syc, ma.tija: :evil: is my middle name :)

  @andraz: jaz sem jo sele vceraj zasledil :(

 2. nagradna igra, igre, nagrade, nagradna igra, igre, spletne igre, arkadne igre, akcijske igre, športne igre, igre za odrasle, miselne igre, igre na internetu, nagradna igra, igre, nagrade, nagradna igra, igre, spletne igre, arkadne igre, akcijske igre, športne igre, igre za odrasle, miselne igre, igre na internetu, nagradna igra, igre, nagrade, nagradna igra, igre, spletne igre, arkadne igre, akcijske igre, športne igre, igre za odrasle, miselne igre, igre na internetu, nagradna igra, igre, nagrade, nagradna igra, igre, spletne igre, arkadne igre, akcijske igre, športne igre, igre za odrasle, miselne igre, igre na internetu, nagradna igra, igre, nagrade, nagradna igra, igre, spletne igre, arkadne igre, akcijske igre, športne igre, igre za odrasle, miselne igre, igre na internetu,

 3. Had, na http://www.cikcak.si imamo skoraj vsak teden kakšno novo nagradno igro ali ugodnost za kupce. Sicer nagrade večinoma niso tako hude kot pri Petrolu ampak mogoče bo pa komu zanimivo :)

 4. Bogate nagrade za pisce blogerjev na spletnem portalu http://www.kam.si

  Da bi v poletnem času popestrili našo spletno stran smo se odločili, da po novem na strani omogočimo pisanje osebnih blogov oz. dnevnikov. Glede vsebine ne postavljamo nobenih posebnih omejitev, razen reklamiranja konkurenčnih strani in vsebin neprimernih za otroke. Seveda so z naše strani najbolj zaželeni blogi, ki so vsebinsko povezani z našo spletno stranjo, kar je tudi eden od kriterijev pri končni oceni bloga. Da bi k sodelovanju spodbudili čim širši krog uporabnikov za sodelujoče razpisujemo tudi nagrade. Razpis se konča 15. septembra.

  Nagradni razpis:

  1. Prva nagrada 150 evrov;
  2. Druga nagrada 100 evrov;
  3. Tretja nagrada 50 evrov;
  4. Vsak bloger z najmanj tremi objavljenimi prispevki v svojem blogu, ki izpolnjujejo spodaj navedene pogoje, bo nagrajen z majico kam.si.

Komentarji so zaprti.