Čist navaden torek. Kot ponavadi sem prišel domov precej pozno. Utrujen in lačen. Kot pravi moški imam v hladnilniku konzerve – ker edino te zdržijo dovolj časa, da mi ni treba metati stran hrane. Pa vendar, je bil ta torek malce drugačen, saj me je čakal paket Hoferja z Bio izdelki Natur aktiv.

Rad imam zajtrke zvečer. In rad nakupujem v Hoferju, ker imajo njihovi veganski izdelki vegansko označko, kar pomeni, da mi ni več potrebno brati drobnih deklaracij in ugotavljati ali je izdelek dejansko veganski ali pa se samo dela, da je. Ta Hoferjeva linija bio izdelkov – Natur aktiv je njihova lastna linija bio izdelkov, ki so proizvedeni na kmetijah, zavezanih najvišjim standardom ekološke pridelave in kakovosti.

Večino teh izdelkov, ki so mi jih poslali na dom, imam že tako v “redni uporabi” v moji kuhinji – ker so veganski. In ker so bio. Očitno moški, ko pridemo v leta, začnemo drugače razmišljati. Problem teh izdelkov je, da jih vedno zmanjka v nepravem času.

Če se vrnem k zajtrku zvečer. Vzel sem riževo mleko, mu dodal muesli in za konec pojedel še veganske piškote. Da o volčji jabolki niti ne izgubljam besed. Boljše, kot pa goji jagode!

p.s.: na spletni strani https://www.naturaktivzajtrk.si/ poteka tudi nagradna igra – če deliš svojo prijavo na BIO zajtrk Natur aktiv na facebooku ali twitterju lahko sodelujte v dodatnem žrebu za vikend oddih za 4 osebe na BIO kmetiji (posestvo Trnulja).