had blog roni kordis had blog roni kordis

YouTube se lahko uporablja tudi za diskreditacije – SvobodniTube, bo232ab

SvobodniTube, takšno ime si je izbral uporabnik na portalu YouTube, se je odločil, da bo obračunal z novinarji: Miran Lesjak, Ervin Hladnik Milharčič, Aleksander Lucu, Grega Repovž, Miha Štamcar, Jani Sever, Franco Juri, Bojan Traven, Zlatko Šetinc… Za katere je preko Cobissa ugotovil, da nimajo diplom in imajo samo srednješolsko izobrazbo!
Hmm. Ali je diploma edino merodajna? A niso včasih rekli da so itak FDV-jevci rdeči? Če bi zgornji novinarji, oz. uredniki imeli FDV diplome, potem bi bilo verjetno spet to narobe?

Izobrazba novinarjev


Vendar obstaja na portalu YouTube uporabnik z imenom bo232ab, ki se je odločil, da bo obračunal s stranko Zares in LDS, z Danilom Türkom, Jožefom Školjčem, Gregorjem Golobičem, Miranom Potrčem, Antonom Ropom…

Kljukci Boss ZARES 1 del

Kljukci Boss ZARES 2 del

Kljukci Boss ZARES 3 del

Kot vse kaže, so nekateri ugotovili, da je lahko YouTube dobro orožje za “poskus diskreditacije” nasprotnikov in so začeli to že uporabljati. Kaj bo šele v pravem predvolilnem času, ki se bo začel že čez par dni!

 1. Heh. Andrej Lasbaher, odgovorni urednik in lastnik Slovenskega tednika – po cobissu brez diplome.

  Ahja, me prav zanima, kdo se skriva za temi videi :D

 2. Svoboda govora ne, saj smo hoteli medij, kjer lahko vsak pove svoje mnenje in dobili internet?

  Razlika med “pravimi” in “novimi” mediji je le v tem, da pri “pravih” medijih objavo člankov določajo uredniki, ki sledijo agendi lastnikov, pri “novih” medijih pa avtorje promovirajo “opinion makerji”. S temle prispevkov si avtorjem pravzaprav naredil dobro uslugo, Had.

  PS: Podobni prispevki se pojavljajo tudi na drugi strani, JJ je itak postal Pop ikona, pojavlja se v pop artu, kratkih filmčkih, “literarnih” prispevkih, menda so se celo neki umetniki poimenovali po njem?

 3. prava katastrofa je šolska podhranjenost slovenske pernate jate 592 ;)

  v prvem prispevku je vsaj ena napaka, saj je franco juri (aka frane jurić) naredil magisterij iz bog_ve_česa :(

  brez sence dvoma pa iztopa klan repovž, saj poleg sineka gregca in bio atija lucuja manjka še bio mama mija (njeni gospodarski prispevki so izpitno čtivo pri maksu tajnikarju na ekonomskem faxu – wtf !? ) in pomožnega atija janka lorenzija, ki po brci v rit na delu danes glumi svobodnega “publicista” :)

 4. vem, da delam avtorjem uslugo :) ampak vcasih pa lahko tudi pomagam nasprotni strani.. sploh so mi smesne njihove utemeljitve, ki so milo receno “bedne do nezavesti” :)

 5. Oh… mogoče pa se teli novinarji volilna baza desnice… kjer ravno ti radi povejo da desnico ponavadi volijo nešolani. Tudi čez strokovnost desnih kadrov radi kaj povejo.

  Čakam na video falirancev v parlamentu… na desnici je po pričakovanju nekaj kmetov, ampak premalo ljudi ve da imamo tudi med strankami s s samim strokovnim kadrom take ki so naredili dveletno litostrojsko.

  Je pa zanimivo da je slovenska desnica odkrila Youtube, ko so vsi pričakovali in čakali da jo (končno… nekaj let za ostalim svetom) odkrije levica.

 6. Od kdaj pa je diploma merilo “veličine” … nimajo jo tudi:
  – Bill Gates
  – Steve Jobbs
  – Michael Dell
  – Kraljica Elizabeta II
  in mnogi drugi.

  Kar se tiče teh kljukcev od ZARES-a al kaj je že, se mi ne da teksta brat na YouTubeu, tip je zgrešil medij, nej piše blog al pa kej … šalabajzer.

 7. Me je že Davorin prehitel…ljudje z več diplomami imajo manj pojma o “resničnem” svetu kot tisti, ki so manj časa preživeli v šolah in več v realnosti. Seveda ne posplošujem niti v drugo smer in ne trdim, da so taki vsi…obstajajo pa, preverjeno.

 8. eno je, če te “dobijo” brez diplome, ti pa trdiš, da jo imaš, in je bila pravzaprav pogoj, da si dobil delo. čisto nekaj povsem drugega pa je, da je pač nimaš. pa kaj. diploma ne da splošne razgledanosti, ne da čustvene inteligence, takta, občutka za čast, še najmanj pa je vreden papir, na katerem je natisnjena. sposoben človek je sposoben z diplomo ali brez, nesposoben pa ima lahko doktorat, pa je še vseeno tele. veliko tele. ja.

 9. Takole bom rekla, iz prakse: v gospodarstvu sem imela precej opravka z magistri, MBA-jevci in celo enim izjemno zanimivim doktorjem, pa tudi seveda s kar nekaj ljudmi z diplomami. Kar sem opazila, je:
  – da je neverjetno veliko diplomirancev polpismenih in ne znajo skupaj spraviti dveh spodobnih stavkov;
  – kar se MBA-jevcev, so imeli resne težve z odnosom do ljudi, predvsem pa je njihov osnovni problem predstavljala razgledanost – je pa res, da se znajo tržiti (“jaz sem najlepši, najmočnejši in imam najdaljšega…”), a žl je to tudi vse;
  – in kar se fenomena z doktoratom tiče, je bil tak (fah) idiot, da nas je bilo sram, ko smo sedeli na večerji s poslovnimi partnerji in je streljal take neverjetne, da nikomur ni bilo nič jasno – ko vidiš, da se tip NE heca, ampak da je dejansko skrajno butast, se zamisliš nad našim izobraževalnim sistemom.

  In kaj se ti, BILL GATES, potem nekaj duvaš, če imaš samo srednjo šolo :))))))))))

 10. In zakaj bi bili filmčki o Gregorju Golobiču diskreditacija?

 11. In zakaj praviš filmčkom o Gregorju Golobiču diskreditacija?

Komentarji so zaprti.