had blog roni kordis had blog roni kordis

Ron Jeremy, Maria, Janez Janša

Kaj imajo skupnega Janez Janša, Ron Jeremy in Maria?
Maria je voditeljica talkshowa na finski TV, Ron Jeremy je porno igralec, ki je nastopil v tem showu in Janez Janša je naš premier, ki se je odločil, da bo dal v tem talkshowu demanti na izjave YLE. Via Vest

Ampak izbor oddaje, kjer bo demantiral vse skupaj je rahlo čuden, mar ne?

  1. Očitno janša res ne vidi razlike med lastništvom in vmešavanjem v svobodo novinarjev.

    Noben novinar ni dolžen javno pokazati virov, če se gre za občutljive stvari, jih še na sodiščih ne izdajo.

  2. Pa sej ni on izbral Tv na kateri je demanti…Kakor je videti na posnetku, so oni prišli do njega.

  3. V bistvi je ta oodaja, kot da bi finski precednik nastopil v As ti tud not padu varijanti…Al pa na Svet-u. Taka poflasta zadeva.

  4. Mene pa zanima… glede na to, da je, kot sedaj prihaja na plano, toliko Slovencev tako pogosto letelo na Finsko, če slučajno že obstaja čarterski let za potovanje na sever Evrope, v deželo z najnižjo korupcijo. Ali pa so, glede na število potnikov, morda najeli kar zasebno letalo??

  5. Ja, ampak mene zanima, če obstaja že kakšna še ugodnejša varianta. Glede na očitno povečano zanimanje za lete v tisto smer. V bistvu me vedno bolj mika malce poletet na sever. Finska mi je še vedno totalna neznanka. Pa ker nisem plačanec nobene politike in ne razpolagam z milijoni evrov, me zanimajo ugodnejši, po možnosti nizkocenovni letalski prevozi. Sej če se pri tem slučajno moj kufer zameša s Cviklovim, polnim dokumentov, obljbim, da mu ga vrnem nedotaknjenega. Se zavedam, da je v intersu javnosti, da dokumenti čim prej pridejo na dan. :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja