Skupina Hladno Pivo letos praznuje 20 let obstoja. In njihov včerajšnji koncert v Križnkah je bil zame dolgo pričakovan. Ko sem jih pred 14 dnevi gledal na HTV, v live prenosu iz Jaruna, sem bil jezen, ker se ga nisem udeležil. Tokrat je bilo drugače.
Tako koncert, kljub temu, da nekaterih svojih najboljših komadov niso zaigrali, kot tudi vzdušje je bilo odlično. In dvakrat so se vrnili na oder. Fotkanje prvih treh komadov, kot jih dovolijo fotografom je bilo “mukotrpno”. Prižgani so bili stroboskopi, luč se je spreminjala iz sekunde v sekundo. Kasneje, med publiko, pa je bilo mogoče narediti normalne fotografije. Tudi video, sicer bolj slabe kvalitete, z iPhonom, sem posnel (na koncu prispevka).
Komaj čakam 14.11., ko prideta skupini Hladno Pivo in Overflow v Trbovlje. Veliko manjša dvorana, manj ljudi in boljši pogoji za fotografiranje.

Hladno Pivo, še na par naslednjih 20-letnic!

Klik za ostale fotografije in video koncerta skupine Hladno Pivo (klik na manjšo fotografijo jo poveča)
hladno-pivo-krizanke-15.jpg


hladno-pivo-krizanke-01.jpg hladno-pivo-krizanke-08.jpg hladno-pivo-krizanke-07.jpg hladno-pivo-krizanke-06.jpg hladno-pivo-krizanke-05.jpg hladno-pivo-krizanke-04.jpg hladno-pivo-krizanke-03.jpg hladno-pivo-krizanke-02.jpg hladno-pivo-krizanke-17.jpg hladno-pivo-krizanke-14.jpg hladno-pivo-krizanke-13.jpg hladno-pivo-krizanke-12.jpg hladno-pivo-krizanke-11.jpg hladno-pivo-krizanke-19.jpg hladno-pivo-krizanke-10.jpg hladno-pivo-krizanke-09.jpg hladno-pivo-krizanke-20.jpg hladno-pivo-krizanke-18.jpg hladno-pivo-krizanke-16.jpg