Par fotografij hotela Sol Koralj, sobe in okolice. Hotel, ki leži par kilometrov stran od središča Umaga, je bil obnovljen pred manj kot letom dni. Veliko zelene okolice in miru prav prija za jesenski oddih.
Manj kot mesec dni star, zelo čist in čudovito urejen wellness pa je poskrbel da so se moje stare kosti močno pregrele. V tem času je bilo v vseh hotelih v Umagu posebna, polovična cena, vseh wellness storitev.
Zanimivo pri ceni vsega skupaj je, da so naše turistične agencije taisti aranžma ponujale dražje, kot pa sva plačala v samem hotelu. Precej nenavadno, saj agencije ponavadi zakupijo del hotela in s tem znižjo ceno.

Urejenost hotela – manj kot leto dni od prenove se pozna tudi na sami ohranjenosti. Urejen in poln drobnih detajlov!
Urejenost sob – čisto in urejeno. Uporabljajo brisače Svilanita!
Hrana – lahko bi se bolj potrudili!

hotel-sol-koralj-wellness-fotografije-01.jpg


hotel-sol-koralj-wellness-fotografije-05.jpg hotel-sol-koralj-wellness-fotografije-06.jpg hotel-sol-koralj-wellness-fotografije-07.jpg hotel-sol-koralj-wellness-fotografije-08.jpg hotel-sol-koralj-wellness-fotografije-09.jpg hotel-sol-koralj-wellness-fotografije-04.jpg hotel-sol-koralj-wellness-fotografije-02.jpg hotel-sol-koralj-wellness-fotografije-03.jpg

4 Responses to Hotel Sol Koralj Umag – vikend wellness razvajanje

 1. Valu pravi:

  Glede slovneskih agencij je vedno tako, da ceno nenormalno zasolijo in poberejo visoko maržo. Sam nikoli ne potujem preko agencij (po Evropi pohajkujem sam že od 17 leta mladosti), pa naj bo to k bližnjim sosedom ali v oddaljene dežele. Z malo brskanja in raziskovanja po internetu si lahko vse sam organiziram (od transporta do prenočišč in ogledov znamenitosti). Vzame mi malo časa, da mi več svobode, predvsem pa prihranim dosti denarja. Zato ljudje le pogumno, odvrzite reklamne brošure agencij in si sami oblikujte potovanje, organiziranje poti je lahko prav zabavno.

 2. UrosG pravi:

  Kakšna je pa kaj temperatura ta čas tam doli? bazen je videti prazen, zato sklepam, da ni ravno primerno čofotanje ;)

 3. had pravi:

  @uros: temperature zunaj so bile preko 20 stopinj.. cofotanja pa ni bilo :( ceprav sem imel namen iti v morje, sem se premislil..
  je pa notranji bazen, kjer je ogrevana slana voda, bil toliko bolj uporaben :)

  @valu: jaz sem bil do sedaj preprican ravno obratno.. namrec, da se mi bolj splaca it preko agencije nekam, kot pa direktno na licu mesta placevati.. ampak ocitno sem se motil :(

  hvala za nasvet..

 4. kinky tone pravi:

  So zdaj samo še reklame ne tem blogu, alkoko?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.