Ischia – Hotel Continental Terme – fotografije

Ischia na fotografijah, ki sem jih našel na spletu izgleda odlično, oz. idilično. Tudi vsi hoteli, ki sem jih prebrskal so bili vauuu. No, realnost je vsekakor malce drugačna in fotografije naredijo svoje, oz. fotografi, ki obvladajo svoje delo. Namreč obala Ischie je precej zapuščena in dokaj neurejena. Posledično vse skupaj izgleda bolj “ciganarija”, kot pa nekaj mondenega, kot sem si predstavljal.

Cene hotelov se gibljejo od 50 eurov za 3*, do 500 eurov za 5*. Tokrat nisem izbiral Hotwire, ali Booking metode, ampak sem se vnaprej odločil za hotel in šel na licu mesta v pogajanje za ceno. Dve nočitvi s polpenzionom v Hotelu Continental Terme za ceno 286 eurov. Ta hotel ima 5 bazenov s termalno vodo, prav tako pa je zelo čist in urejen. No, nekaj kompliciranja na recepciji jim seveda ne bi smelo biti v ponos, prav tako pa je tudi internet plačljiv, čeprav imajo napisano ravno obratno. Ampak smo preživeli, v bistvu sva se dobesedno skuhala v termalni vodi, kar se nama precej pozna na barvi koži – zaradi sonca, da ne bo pomote.

Hotel je bil polno zaseden, vendar se je vseeno dalo najti svoj mir, predvsem pa prostor v bazenu. In odločitev, da vzameva polpenzion je bila odlična – saj je hrana zelo zelo dobra in meni, ki ga dobiš za večerjo, bi sicer stal 45 eurov! Še opozorilo, hotel ne leži na obali, kajti kot sem že zgoraj omenil, meni ni bila všeč, ampak je od morja oddaljen dobrega pol kilometra.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja