Med brskanjem po Sloblogih odkrijem da ima, naš nekoč najboljši smučar, Jure Košir, ki se je sedaj podal v podjetniške vode, svoj blog. Sicer to, da on piše blog ne bi bilo nič nenavadnega, vendar se mi zdi njegov način pisanja resnično dober:
A kdo ugane za katerega V.R. gre v tem primeru??

Razpoloženja mi niso pokvarili niti tisti gostje za katere tudi “zaprmejdušâ€ nisem uspel ugotoviti, po kakšnem ključu so prišli v Formo, oziroma, kdo jih je povabil (bilo jih je kar za kakšna dva velika avtobusa novejše generacije, mogoče celo dvonadstropna .) Ampak, kaj bi se jezil, popolnoma razumem tiste, ki nočejo zamuditi dobre zabave. Tako ti denimo uleti V.R., s katerim se sicer poznava in je čisto v redu fant, vendar …?? Come on! Z V.R: sva se videla 10x v življenju, nima povezave z Formo, nima povezave s smučarijo … Vendar sem bil predobro razpoložen, da bi ga vprašal: “Hej stari, kdo je pa tebe povabil?”

9 Responses to Jure Košir ima svoj blog

 1. dr. Onyx pravi:

  Če bi bila kratica D.B., bi si upal stavit, da gre za Demetrija Bitenca, ker če posnameš naključno fotografijo neke take zabave, je vsaj 80% verjetno, da bo na njej tudi on. Ni mi pa jasno, kako se mu pri teh letih to še ljubi. Razumem mlajše “playboye”, ki na takih zabavah upajo, da bodo kaj svežega mesa za zvečer dobili, samo on…

 2. Urban pravi:

  To sem že pred časom opazil da Jure Košir piše blog sam upam da bo letošna zima v smislu naših smučarjev in smučarske zveze kaj boljša kot pretekle :) Če že hokejisti še nimajo selektorja za reprezentanco :D

 3. jodlajodla pravi:

  bravo! takih ljudi bi mogl bit vedno več ;) kupil bi si telefon z Wi-Fi podporo pol pa preden se spusti na smučkah napiše zdele grem pa jest :D neki podobnga na potovanjih bi vsak lahko podal v svoj blog ;)

 4. masarko pravi:

  waw, kolk kul odkritje. nism vedela, da J.K. piše blog. nice one. ampak me pa res firbec matra, kedo je ta V.R. ahmm anyone?

 5. had pravi:

  mogoce vili :)

 6. masarko pravi:

  ajaa, sej res! pa čebelica Maja :)

 7. Marko pravi:

  če ni belo je pa črno hihi :) Ja Jure je zastavil resno s kar nekaj projekti in en izmed njih je blog :)

 8. TicTacNick pravi:

  V.R. – gnili pesnik Vili Resnik

 9. Petra pravi:

  Vitomir Rožej?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.