To da je Felipe Massa svetovni prvak je tulil Miran Ališič, ki očitno sploh ne spremlja dirke F1. In ko je na koncu končno ugotovil, povsem že brez glasu, da je zmagovalec Lewis Hamilton, je začel iskati izgovore.

In enako kot sem lani napisal – Miran Ališič je zmagovalec dirke Formule 1, tako mislim tudi letos.
Mogoče bi bil že čas, da bi našli normalnega komentatorja Formule 1!! Izjava, da je tokrat bil bog črn, tudi nekako ne paše v kontekst Formule 1!!

Lewis Hamilton pa je končno dobil titulo, ki jo je lani izgubil.

8 Responses to Felipe Massa je svetovni prvak F1 – ups – Lewis Hamilton je zmagovalec F1

 1. Mikec pravi:

  V bistvu se niti ni tako zmotil, ko je Hamilton šele v zadnjem krogu in zadnjem ovinku prehitel Glocka ter tako prišel na potrebno 5. mesto. 40 sekund je Felipe “bil” svetovni prvak :)

 2. Grega pravi:

  Ne vem od kod vsem ideja, da sta Glocka Hamilton in Vettel prehitela šele v zadnjem ovinku, če je razlika na koncu znašala 5 s. Se strnjam da Ališič zadnje 2 kroga sploh ni spremljal dirke.

 3. Matej pravi:

  V zadnjem krogu, dveh je itak bilo malo blamaže in smo vsi verjeli do zadnjega ovinka, da je prvak Massa. Vettel je kar naenkrat po prerivanju z zaostalim dirkačem švignil mimo Hamiltona. Ko se je izpisala razvrstitev na zaslonu pa onemelost. Å e v Ferrarijevem taborju so se zmotili in prezgodaj veselili. Glede Ališiča pa imam pozitivno mnenje. Se kdaj ob bolj dolgočasnih dirkah vsaj nasmejem njegovim komentarjem in trenutno niti ne vidim boljšega človeka v Sloveniji. Poslušajte kdaj radio, skoraj zaspiš ob komentarju. So pač skrajnosti pri vseh. En mix med vsemi našimi komentatorji bi bil idealen.

 4. yacko pravi:

  ti tudi pišeš norije in povzdiguješ LDS. In to vedo bolj poudarjeno.
  Uči se od ALIÅ IČA.

 5. IcEmAn pravi:

  Grega, Glock je imel gume za suho stezo. Kako se pa obnašajo gume za suho stezo na mokrem asfaltu, ti je pa lahko jasno. In poglej si posnetek zadnjega kroga, pa boš videl, kaj in kako.

 6. ivan pravi:

  Se strinjam z Matejem. Jaz sem poslušal konec dirke po radio in sta bila komentatorja (Niko Mihelič in še en) tako mrtva, da sem rekel: jebeš to, dajte mi Ališiča!

 7. Swizec pravi:

  Clovek, ce ne bi bilo Alisica F1 sploh ne bi bil gledljiv sport. Res da letos nisem nic spremljal, ker se vedno objokujem da Schumija ni vec, bom pa naslednje leto skoraj ziher ker ze malo pogresam Alisica :D

 8. Davorin pravi:

  Jest osebno gledam F1 na Hrvaški, kjer sta komentatorja zakon:
  a.) strokovno sta podkovana in ne tračarska bizgeca k Miši Ališi,
  b.) spremljata dirko ne samo prve tri ampak prvih 10-12 (čeprav nista opazila, da ima Glock gume za suho stezo – jest sem :),
  c.) ne tulita v mikrofon,
  d.) ne motita se
  e.) poznata šoferje po bolidih / čeladah / ne vem še čem, čeprav bi jih tudi Ališi moral, pa včasih fali moštvo in voznika,
  f.) ko je to na mestu se malo pošalita na to ali ono neumnost ki se zgodi na dirki

  POP TV bi se moral učiti od HTV-ja kar se tiče prenosov F1.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.