Kimi Raikkonen je zmagovalec dirke F1 v Braziliji, prav tako pa je Kimi Raikkonen postal svetovni prvak 2007, z eno točko prednosti pred Hamiltonom!

Vendar, toliko nebuloz, kot jih je povedal Miran Ališič med današnjo dirko Formule 1, je popoln presežek, ki ga do sedaj še ni dosegel. To, da ne ve kdo vozi v katerem bolidu in da oglasi niso isto kot postanek v boksih in da nam pusti tri minute popolne tišine, mu oprostim.
Vendar da me vsakič prebudi iz nedeljskega dremež, ko se oglasi s svojim evforično hripavim glasom in ko poskuša v parih sekundah povedati za par minut teksta, to pa se mi ne zdi ravno primerno za športnega reporterja.
Kje so časi, ko sem užival v glasu Nika Miheliča!

16 Responses to Miran Ališič je zmagovalec dirke Formule 1

 1. markopigac pravi:

  Huh. Tudi jaz čakam, da se Niko vrne.. Ker F1 sploh vec ne gledam..

 2. Mario pravi:

  zato pa gledam raje na hrt2 oz. orf1

 3. ajvar pravi:

  prav prijetno je bilo gledati zadnjo dirko na HTV-ju.

 4. Dejan pravi:

  Niko Mihelič, Had, ne Mihelčič.

 5. had pravi:

  Dejan: HVALA! ocitno sem povsem pod vtisom alisica :)

 6. BeeBee pravi:

  Å e vedno poskušam ugotoviti, kdo je 28-letni Brazilec iz Espa. :P

 7. Kašpar pravi:

  Brez Mirkota bi bila f1 dolgočasna.

 8. MoJo pravi:

  Ališič je čist ok. Miheliču sem recimo zameril to, da je pogosto pozabil nadaljevati z zgodbo, ki jo je začel pripovedovati preden se je na pisti začelo dogajati kaj pomembnega. Ališič pa naplete po tri zgodbe, potem še komentira vmesno dogajanje in se nazadnje po pravilu vrne nazaj k pričetim zgodbam in jih dokonča.

  Priznam pa, da tudi sam ne razumem, ko včasih nekako brez razloga zelo dvigne intonacijo, kot da bi se res kaj posebnega zgodilo.

  Ališič pač prekipeva od energije in to ima včasih tudi kakšno negativno posledico.

  Se pa strinjam, da Ališičevi glamuroznosti ter odlični informiranosti iz ozadja kdaj pa kdaj tehnično znanje Nika Miheliča ne bi škodilo. Včasih sicer v prenose vpletejo g. Jerančiča, a Niku ne seže do kolen.

  Zakaj pa ju ne dajo komentirati skupaj, tako da bi Mihelič postal drugi komentator? To bi bila pa kar zmaga. Seveda bi bilo potrebno rešiti vprašanje pripadnosti, saj Mihelič še vedno komentira F1 za Radio Slovenija, a glede na redne prehode novinarjev med vodilnima TV hišama to niti ne bi bilo nemogoče.

 9. alesl pravi:

  Jebajga ;)
  To pa ti je cvet slovenskega kvazi novinarstva. Vsaka seka z velikim grudima pa lahko neglede na “izobrazbo” napoveduje vreme …
  Kje so casi Mladena Delica LOL

 10. kreg pravi:

  Odkar nimam več ORF 1, se vezan na ta butasti Pop tv :( grrr

 11. HerrC pravi:

  F1 sicer ne spremljam, tokrat pa se je nekako poklopilo in sem spremljal, vendar sem po 10 minutah obupal nad ališičem in preklopil na hr2, kjer je bil ospremljanje formule pravi užitek (dvomim da je dirka bila tako zanimiva :)) s precej manj reklam in precej bolj strokovno podkrepljeno.

 12. Ališič je kreten. Ampak je smešno ga poslušat. Mihelič je pa fajn sam za lahko noč…

 13. Jure pravi:

  letošnja sezona F1 je bila kar zanimiva. Predvsem mi je pa všeč da se do zadnje dirke ni vedelo kdo bo svetovni prvak in v igri so bili kar 3. Ne pa prejšna leta ko je Micheal zmagal že na sredini sezone.

 14. sekundek pravi:

  Ko se Niko vrne bom preklopil iz radijskega prenosa nazaj na TV. Ker “Deraliča” spremljat, mogoče iz wcja, ker te non stop srat tišči.

 15. Jure pravi:

  Nevem zakaj Kimi vedno je na ful dobrem mestu(med prvimi tremi),potem pa se npr.dva kroga pred koncem razleti.(jaz za njega navijam.)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.