Zadnje dni živim v Džbest svetu, na vsakem koraku so Džbest jumboti in povsod so Džbest oglasi… Tudi blogerji – mat3ii, nejc, luka, moblog, teddy pišejo o tem “fenomenu”. Pozdravljeni Džbestniki in Džbestnice piše na strani Itak Džbest.. ?????

Džbest?? Prosim, ali česa ne razumem? Najprej preverim, če je to slučajno beseda ki meni ni znana. SSKJZadetkov ni bilo: ge=džbest.
Ok, beseda je nova in sestavljenka. Beseda džbe mi je znana, kot tudi beseda best. In izpeljanka bi, vsaj po mojem skromnem mnenju, sodila bolj na Fužine (da ne bo pomote, nič nimam proti nikomur).
Ampak nič ne de.
Oglas je posnet, v njem je “zlajnana” pesem The Ting Tings -That’s Not my Name, nastopajo cirkusantje in vse je Džbest. Me zanima kako ciljna publika, mladi do 31. leta, gledajo na ta Pristopov (bil prepričan da je Publicisov, vendar me je Cerpin opozoril na napako) izdelek. Jaz sem očitno že prestar in mi je ta oglas pod nivojem oglasov, ki so bili narejeni pred tem. Čeprav sem že prej “pizdil” čez Mobitelove oglase, sploh v času ko je Agencijo 41 nadomestil Publicis.

Ali vam je spodnji oglas všeč? Oz. ali sem samo jaz prestar in ne štekam več tega?