Mobisux kot je nekoč bil

Mobisux, moj prvi stik z mobilno tehnologijo, z odklepanjem telefonov in najboljši forum in največja skupnost v Sloveniji. Vse to je bilo pred mnogo leti.
Kot uporabnik s preko 16K objavami sem imel vedno občutek, da sem del njega. In sem bil. Vendar so se par let nazaj začela razhajanja. Lastnik bi nekaj, uporabniki drugo. In smo šli vsak na svoj konec. Sam sem pristal na blogu in pred kratkim sem odprl še enega Black.Berry.si – BlackBerry telefoni, testi, teme, programi, nasveti.

Vendar ko sem pred kratkim dobil informacijo, da se Mobisux vrača nazaj h koreninam, da bo spet glavno področje mobilna telefonija in svet ki se vrti okoli njega, sem se odločil da po svojih močeh fantom pomagam. In ker bo na Mobisuxu tudi BlackBerry forum, sem se odločil, da bom njihov moderator.

Torej, vsa vprašanja iz področja mobilne telefonije, novosti, testi, dodatna oprema in vse ostalo, od sedaj naprej zopet na Mobisuxu!

mobisux.jpg

 1. bo treba najprej zadevo postavit kot se zagre…
  to da mi odpira forum ze vec kot 30 sekund….
  enostavno sem zaprl in… sel dalje…

 2. @ALeš: Hmmm, men dela k grom.

  @Had: jest sm tut bil na MobiSux forumu, a so userji ostal’ al’ je treba Jovo na Jovanko?!

 3. @davorin: isti userji :) tko da welcomeeee :) sicer se bom posvecal samo mobilni telefoniji :)

 4. mobisux je bil učas res dober, se spomnim ko sem še gledu specifikacije za stare nokie in erricsone. pol so pa preveč splošni ratal in so me zgubil… pohvalno da gredo h koreninam!

 5. Držim pesti da bo uspelo.

  @Had: naslednjič ko se vidiva imam darilo zate, ovratni trak (tisti tanek) z logotipom Mobisuxa :) .

  Jih imam še ene 5 na zalogi :D .

 6. Lepa oblika, zdi se mi, kot da bi vzeli barvno kombinacijo Operine stare strani :)

Komentarji so zaprti.