Letališče Rim – vzlet aviona

Nekdo ima rad potovanja, drug jih nima. Nekdo ima rad vožnjo z avionom, drug jo nima. Nekoga je strah leta z avionom, nekoga drugega pa sploh ne in v tem celo uživa.
No, jaz se vsekakor bolj najdem v prvih delih teh treh stavkov.

Ampak takle mamo, ko moramo it nekam v svet. In tokrat imam občutek da sem povsem premagal strah, saj sem se soočil z njim na najboljši možni način. Zrl sem mu direktno v oči!

p.s.: na video posnetku je vzlet aviona iz letališča v Rimu, fotografije pa so narejene na letu iz Trsta v Rim! Fotke iz Rima v New York še pridejo, so še v razvijanju!

img_04341

 1. Had, ne bi bil rad zatežen, ampak kolikor se jaz spomnim je uporaba elektronskih pripomočkov med vzletom in pristankom strogo prepovedana. Sem že doživel, da je prestrašena potnica (strah pred letenjem) zaradi podobnega snemanja zagnala huronski vik in krik…

 2. robi, nisi zatezen… se dalec od tega.. stevko sem vprasal ce lahko z iphonom v flight modu naredim posnetek vzleta in tudi pristanka.. in je dovolila..

  sicer pa mocno prepovedujejo to.. ko sem hotel na letu iz trsta narediti isto stvar, je fant dva sedeza stran od mene zacel kriliti z rokami in vpiti da se bomo razleteli :)

 3. Ježeš, samo nekaj sekund sem gledal pa me je že prijemala groza. Sovražim letenje! Ej, Had, kaj pa prepoved uporabe elektronskih naprav na letalu? (vprašanje štej za brezpredmetno, ker sem preventivno vseeno prebral zgornja dva komentarja).

  Sicer pa si bil malo dvoumen. Če se najdeš v prvi polovici treh stavkov, torej trdiš da te je strah letenja z avionom in da jo imaš rad. Torej? (mater, počutim se kot kakšen spamer, ki uleti na blog in začne avtorja loviti za vsako besedo)

 4. volkec: moje cetrto letenje z letalom in prvic, da sem se pocutil povsem ok.. do sedaj namrec rajsi nisem sel na pocitnice, ce je bilo potrebno leteti..

  in vecina ljudi, ki je vedela za mojo fobijo, je upala, da jo premagam..

  no, odlocitev, da se znebim strahu ni bila tako preprosta in priznam, da sem dvomil da mi bo uspelo.. ampak ko sem preprical sam sebe, da je to cist nedolzna zadeva je bilo preprosto.. namrec.. ce piloti, ki so “kao” neki kul ljudje, vsak dan letijo, verjetno ne bi tega poceli, ce bi se letala kar tako rusila :) in tudi stevardese :)

  sedaj sem ociscen in ni me vec strah.. tudi na rockefeller stavbo bom sel, ampak dvomim da bom gledal v “dolino”

  sedaj se uploadam pristanek :) ki pa je malce hujsi :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja