Zadnji dan, v soboto, ko sem se odpravljal iz New Yorka, sem med sedenjem v Bryant Parku opazoval letalo, ki je letalo precej nizko nad nebotičniki. Seveda se mi ni zdelo nič čudnega, pri vsem tem letalskem prometu, ki gre nad New Yorkom.

Danes zjutraj pa zagledam naslove v časopisih, da so ljudje povsem panični opazovali nekaj podobnega Air Force 1 letalu, ki je letelo sumljivo nizko nad Manhattanom. Za tem je stala Bela Hiša, ki se je tudi že opravičila za incident.

Fotografija posneta v soboto dopoldan.
had_01801

Zanimiv je tale posnetek – Air Force One Flies Over Lower Manhattan, Scaring New Yorkers – in komentar – ko so ljudje očitno mislili da je letalo ugrabljeno in bo sesulo New York!

3 Responses to Panika v New Yorku – prelet letala nad Manhattanom

  1. En pravi:

    Ja fak, in to kao zato k so slikal. Ja vežde! K da bi bli tolk neumni. To je bla zih kaka fora, da vidjo reakcijo ljudi.

  2. Roy pravi:

    Se strinjam z En-om, pri tem preletu ni šlo za “napako” ali “naključje” – šlo je za “testiranje” reakcij ljudi in kot vidimo so ljudje v NY (in na splošno v ZDA) še vedno precej prestrašeni. In če imamo prestrašen narod – le-takemu je lahko vladati.

  3. Prevajanje pravi:

    sam da se dogaja :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.