13. julija bo minilo štiri leta odkar pišem blog. Najprej sem bil na svojem, na liniji 4M/756K, kasneje mi je Domenca ponudila varno zatočišče, vendar sem zadnje čase dobival precej elektronske pošte, da blog ne deluje, oz. da javlja napake. Ma.tija.cc mi je uredil novo gostovanje pri njih, vendar sem se odločil, da poskusim še drugje.

In tako se mi je javil Simon Žekar in mi ponudil Siel hosting. Ker je bil moj blog eno veliko “sranje”, je na pomoč priskočil Dalibor Krejič, ki mi je pretvoril in “spucal” bazo, optimiziral celoten WordPress in nastavil vse mogoče in nemogoče stvari. Takrat sva prišla do časa nalaganja bloga na 1.6 sekunde, vendar sem se sam moral še malce igrati in dodajati plugine in sem tako nekje pri 3 sekundah nalaganja.

In ko sem imel že nov strežnik, je bil že čas da spremenim tudi podobo bloga. To je peta sprememba in upam, da se ne bo preveč težko navaditi določenih sprememb. Za osnovno sem vzel http://iamww.com/ temo in jo malce predrugačil. Seveda še ni vse dokončano in me čaka še precej popravkov. Če ima kdo kakšne predloge, ideje, nasvete, kritike, jih bom seveda zelo vesel!

Še enkrat hvala Domenci in fantom iz Siela.

In kako je potekala evolucija mojega bloga?

Prva tema, ki sem jo uporabljal leta 2005Journalized Blue 1.01 Released 13 Mar 2005
had-blog-2005.jpg

Leta 2006 sem se odločil za malce bolj sodobno temo – Cordobo Green Park 0.9.3 BETA 4
had-blog-2006.jpg

Leta 2007 sem se naredil “oranžno revolucijo” z Logistix 3C temo.
had-blog-2007.jpg

In kasneje sem jo malce popravil, priredil in ji odvzel malce oranžne barve
had-blog-2008.jpg