Zakaj je samo Tomi Meglič in ne cela Siddharta na fotografijah? Preprosto. Zato ker je bil za fotografe rezerviran poseben prostor pod odrom, kjer je bil precej moteč element ograja in ena velika črna škatla (predvideval sem da gre za monitor). In osvetljava na odru je bila vrhunska, vendar le v primeru če si bil frontman skupine, vsi ostali so bili bolj ali manj v senci.

Pred Siddhartinim nastopom je ob močnem deževju zmanjkalo električne energije in prizorišče je bilo več kot 20 minut v temi – razen VIP šotora, kjer je bila elektrika in je vse potekalo natanko tako kot mora. Huronsko veselje množice ob prihodu Tomija na oder je bilo zame totalno presenečenje. Očitno ima Siddharta veliko oboževalcev med mlajšo generacijo, ki pozna vse njihove pesmi in z njimi tudi prepevajo. Na sredini nastopa se je ulilo, kot iz škafa (dobesedno) in vsak se je reševal kot je vedel in znal. Siddharta je imela zelo korekten nastop in preigravala tudi svoje stare, najboljše komade!

3 Responses to Siddharta – Tomi Meglič – Vesolje veselja – fotografije

 1. Tina pravi:

  A se potem lahko počutim mlado, ker poznam njihove stare komade? Kakorkoli, brez sramu priznam, da sem pela zraven ;)

 2. Matija pravi:

  “Očitno ima Siddharta veliko oboževalcev med mlajšo generacijo, ki pozna vse njihove pesmi in z njimi tudi prepevajo.”

  S tem se nikakor ne strinjam. Poznam precej oboževalcev Siddharte, vendar nihče izmed njih nima manj kot 20 let. Vsi pa na njihovih koncertih prepevamo skupaj z njimi. Razen če ima avtor 25 letnike (+/- 5 let) za mlajšo generacijo…

  Zame je “mlajša generacija” tam okoli 15 let (+/- 2 leti). Če gledam zadnjih 5 koncertov na katerih sem bil prisoten v prvi vrsti, bi lahko okoli mene na prste ene roke preštel folk “mlajše generacije”.

 3. had pravi:

  @matija: govorim izkljucno za vesolje veselja.. in publiko ki je bila na tem koncertu.. :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.