Slovenija ima talent – najbolj spektakularen šov vseh časov

Konec Kmetije in začetek izbora za Slovenija ima talent – najbolj spektakularnega šova vseh časov – vsaj tako to piše na http://talent.24ur.com/.
Še ena izmed oddaj narejenih po preizkušenih licencah. “Britain’s Got Talent” je v svet izstrelila Susan Boyle, ki je hudičevo dobra pevka!

slovenija-ima-talent

In kaj bo v Sloveniji? Se še kdo spomni skupine Bepop in pesmi Moje sonce? Kaj pa trio Unique? Ali pa prvih udeležencev Bara? Big Brotherja? Verjetno so odgovori negativni! In tako bo tudi s šovom Slovenija ima talent. Po parih mesecih se nihče več ne bo spominjal, da je to res obstajalo. In spet ne bo nihče gledal teh oddaj, vsi pa bomo natančno vedeli, kaj se je dogajalo!

Ampak ker šov bo, pričakujem pestro udeležbo naših domačih zvezd:
Borut Pahor bi lahko zapel kakšno Alfijevo pesem


Matej Lahovnik bi lahko komentiral zadnjih par minut napete nogometne tekme
Lojze Peterle bi lahko zaigral kakšno pesmico na ustno harmoniko
Janez Janša bi lahko imel najdaljši monolog na svetu
Nina Osenar bi lahko cvilila na odru
Damjan Murko bi lahko zapel pesem brez playbacka
LaToya bi lahko pokazala kako seksa pornozvezda
Artur Štern bi lahko pokazal kako se ga napiješ do konca

Ampak se mi postavlja vprašanje? Si tega res želimo? Moj odgovor je preprost – NE!

 1. Jaz osebno ne bom gledal, ker nimam Slovenskih kanalov. Ti tudi verjetno ne boš gledal… a kakorkoli, okusi so različni in nekateri si pač želijo tak šov.

 2. Ugibam da bo naša različica bolj kot angleška ali ameriška podobna hrvaški ali srbski cheap shit antitalent polomiji ;

 3. Blaz, tisto je bil Nejc Erazem. Tud dost dolgo so na sceni zdržal brez njega (z njim bi še dlje – mogoče vse do danes), Unique je bil pa že na začetku bolj kot ne polom, tko da je blo sam vprašanje časa, kdaj bodo razpadl.

  Sicer pa en tak show je bil že včas na TV3 (al je blo takrat še PrvaTV).

 4. hmmm…. ja vse je odvisno od tega, kakšna komisija bo. Pa ne neki kvazi glasbeniki, ampak naj bi bili producenti, profesor s kakšne glasbene šole, k takoj ve a folk ma posluh al ne, pa kakšen dober glasbenik na nivoju… pol bi pa lahko celo govorili o tem, da mogoče pa še kej bo s tega :)

 5. rozinca – zakaj se obešaš na glasbenike. Upam da bodo vmes tudi najhitrejša pletilja, človek ki se meče na obrvi in recimo pameten politik.

 6. Jest sem se prajavla..zarad tega k bi rada pokazala Sloveniji moj talent(čeprou jh mam vel, sam tega sem si zbrala, ker me to najbl veseli)…Prosm navijejte!!! :D
  Če slučajn pridm naprej sm Špela! :D
  LP
  Špela

 7. ja jas sem bila podpora soprogu na predizboru v novem mestu.res je vse sorte vidis da ti je kar mau nerodno in se ustrasis da te bodo dali v isti kos z ostalimi.vendar pa je res da ima vsak svoje sanje in pravilno je da stremi za njimi.recimo danes v sloveniji ne prides na tv pa ce si ne vem kaksen pevec ce nimas 20.000 evrov v zepu.in zato je to priloznost da se taksni talenti slisijo ki pa res znajo.po nejcu iz bepoopa sem dala svojemu sinku ime.zato mislim da ena stvar obstaja dokler je v nasem srcu.ce bote gledal pa navijajte no.alen iz kocevske reke.no seveda ce pride v drugi krog in potem sami presodite.cau

 8. Am Blaž? Ja tistmu iz beepopa ni blo ime Andraž ampak je biu Nejc k je umru k je biu 16 let str ne doug po nabavu 1-ga negovga motorja…

 9. Kako se pa prijaviš? Mi lahko kdo pove? Jst bi se rada prjavla pa ne znam kako! PROSIM POVEJTE MI!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja