Novoletna darila – ta čas mi bo postal všeč

Novoletna darila bodo očitno postala stalnica na mojem blogu. Lansko leto sem bil vesel cigar, letos pa presenečenja kar vrstijo. Nov dan, novo presenečenje v nabiralniku. Ampak tokrat zelo unikatno in zelo drugačno.

Ko sem se zahvalil za darilo (pošiljatelj me je prosil za anonimnost), sem seveda povprašal o “izvoru” tega pisala. Je ročno delo Ivana Krivca, izdelano iz lesa oljke. In odlično sede v roko, upam le, da ga ne uničim prehitro!


pisalo

 1. A ni fino, pa ima tvoj blog spet smisel? Darila, darila, darila, nosite mi darila!

 2. @name, garty farty: in ce bi fovsija gorela, ne bi vidva mogla komentirat.. kajne?

 3. @garty farty: v kaksnem kontekstu je beseda materialist primerna v tem primeru? aja, v tem, da pac nekaj komentiras..

 4. si kar predstavljam tvoj “delovni” dan:
  zjutraj se zbudiš in “din don” (zazvoni zvonec). greš odpret in “uf madona, poštar mi je prinesel darilo”. hitro odpret in poslikat. pa na blog objavit. hahaa

  ok, rad reklamiraš. najbolj me moti to, da si napisal “pošiljatelj me je prosil za anonimnost”. ni res, lažeš. to je reklama za pinkalo od Krivca, torej je to direkt reklama zanj! si mogoče pozabil še dodat, da je blo v kuverti zdraven še par tisoč evrov za to objavo inu linkanje?

  žalostno življenje maš, res.

  nisem fouš, ampak se ti smejim v glavo.

 5. Za gartyja fartyja ne vem, ampak jaz sem ti pa res silno fovš.

 6. @garty farty: no, na zalost se mocno motis.. ampak cloveku, ki se predstavlja kot nekdo drug – iztok gartner, janez zmazek, janez jansa, tito, tega seveda ne razume..

  no, na skatli in na svincniku je seveda logotip podjetja.. ampak zakaj bi ti bilo to pomembno.. sveta preproscina.. ce bi mene nekaj tako motilo, pac ne bi prisel na obisk :)

 7. Fajn zgleda! Piše tudi dobro? Evo, jaz ti ga pa privoščim. Se večkrat sicer strinjam s teboj, ampak mi je všeč, da včasih poskušaš de-tabuizirati določene teme. To je pa krasen prispevek k večji pluralnosti družbe.

 8. Evo, prehitro napisal :) Se večkrat NE strinjam s teboj – ostalo pa drži :)

 9. @luka: hvala.. sej se jaz tudi vcasih ne strinjam sam s seboj :)

  p.s.: poskusam pokazati zanimive stvari, ki bi mogoce bile sicer odrinjene povsem nekam na obrobje..

  in sem presenecen nad tem kulijem, ker pise odlicno.. upam, da bo nekoc narejeno tudi leseno nalivno pero.. grrr

 10. @garty farty jaz si tudi želim takšni delovni dan, pa če se mi cela slovenija smeji. =)

  Sicer pa do takšnega delovnega dneva prideš s trdim delom.

 11. Na živce mi gredo ljudje, ki komentirajo samo zato, ker so fovš nekomu, ki mu dobro gre.

  Glede na to, da je Had najbolj bran blog v Sloveniji, zakaj ga ne bi ponucali za reklamo? Saj je najbolj bran…

  In ja, privoščim ti tudi tistih nekaj tisoč evrov, če bi bili zraven v kuverti.

  Ljudje, dejte se malo zamislit. Tudi za to, da je njegov blog najbolj bran, je bilo potrebno precej dela. Zakaj se mu to ne bi poplačalo?

  V končni fazi, če vas pa to moti … pa ne brat/komentirat.

  @had: a lahko pokažeš še kako sliko embalaže? (lahko brez logotipa). Zanima me namreč kako je zapakiran tako lep izdelek – doma se mama namreč ukvarja z rokčno izdelavo unikatne darilne embalaže ;)

 12. Vedel sem, da bo prvi komentar prežet s foušijo.

  Taka je Slovenija na žalost.

  Had, super, da dobiš darila, meni se zdi to kul. In verjamem, da bi ti privoščljivci ravnali enako na tvojem mestu. Samo niso tam in nikoli ne bodo. Če nergaš nikamor ne prideš.

 13. men je pa precej sexy pisalo, škoda le, da sam uporabljam bolj svinčnik, zaradi narave dela, se pa takega svinčnika nebi branil!

 14. Fino. Ni samo avtor funkcionalno nepismen ampak tudi nefovšljivi komentatorji.

  V Sloveniji je tudi tako, da se vsako kritiko pospremi z ugotovitvijo, da gre za fovšijo. Prav zares hadu zavidamo kuli. Ni druge, odpreti bo treba lasten blog in začeti reklamirati. Dotlej bomo pač še naprej pisali na kamnite plošče.

  Point je v tem, da had neprestano trobi, da NE reklamira vsega in vsakogar in da NE piše bloga zaradi daril in nagrad. Ampak ga odkrito in otroško navdušenje nad vsakim še tako “hudičevo” dobrim darilom tako zanese in ponese, da takrat pokaže svojo pravo blogersko naravo – služenje denarja in pridobivanje materialnih dobrin. Če bi v spodnjem desnem kotu pisalo “oglasno sporočilo” bi bili vsi tiho. Ampak ko sem nazadnje preveril, nič takega nisem opazil.

  To, da je pa ta blog najbolj bran v Sloveniji, je pa prav posledica njegovega trženja in marketinškega pristopa, česar mu ne smemo zanikati. Povprečen hadov zapis ima več tagov in spletnih povezav kot besed. Pove pa z njim tako ali tako nič.

  Pa preden boste spet napadli kot nori jurišniki, tudi slabe filme smem gledati in jih nato pokritizirati kot zanič. In to večkrat. Pač neprestano upam, da se bodo izboljšali. Pa se ne. (In če bi ta post pisal had, bi najbrž še dodal, da se da mogoče z WD-40 (link na stran) spremeniti tudi to.)

  howgh, name

 15. @name: aha, se en izmed tistih, ki razlagajo stvari o katerih nimajo pojma..

  naj ti bo nekaj jasno.. kaj jaz pocnem, kako jaz pocnem in zakaj jaz to pocnem, se tice samo mene.. najmanj tebe.. ce te moti, preskoci.. in ce omalovazujes mene, je to nekaj drugega, kot ce se spravljas na ostale bralce ali komentatorje.. razumes?

  ce jaz vsak dan zapisem deset hvalnic na blog, je to zgolj in samo moja stvar.. in ce je vsak post zgolj in samo sestavljen iz tagov, je to zgolj in samo moj problem!

 16. Ob pogledu na komentarje me res mine … kakšni izmečki. Dober si Had da se ti da ukvarjat z njimi ;-)

 17. ne vem, fantje… vse lepo in prav, ampak tale blog je postal mesto za prikrito oglaševanje. Tako kot mi ni všeč v navadnih medijih, mi ni všeč tudi pri ‘kerlcih’ slovenske blogosfere.

  Vsakemu svoje, ampak meni tole ni všeč. Ergo – črna pika.

  Pa lp vsem

 18. @tedi: a ti ves kaj je prikrito oglasevanje? ce je odgovor da, potem izvoli, prijavi me na razsodisce.. ce ne ves, potem ne klobasaj..

  in ce ti ni vsec, te nihce ne sili, kajne? na zalost se mi res ne da ukvarjati z insinuacijami.. ko bos lahko karkoli dokazal, pa izvoli..

Komentarji so zaprti.