There’s a killer on the road – prometna nesreča na avtocesti v ZDA – fotografije

Naslov zapisa je iz pesmi skupine The Doors – Riders on the storm. Danes zjutraj, ko sva se vozila po avtocesti proti Hollywoodu sem se spraševal kako izgleda ko se zgodi nesreča na avtocesti v ZDA. Namreč toliko prometa in v treh dneh, ko sem z Dodge Chargerjem prevozil že preko 500 kilometrov, še nisem videl nobene prometne nesreče?

Ko sva se vračala proti hotelu, sem na avtocesti v daljavi zagledal cel kup luči. Gasilci, reševalna vozila in policija. Glede na število lučk mi ni bilo nič jasno, kaj naj bi to bilo. Ko sva prišla bližje – btw. v ZDA vozniki vedo kaj pomeni zadrga in znajo brez problema spustiti voznika na drug pas, pa sem videl da je na drugi strani ceste na streho obrnjen avto in da poleg njega ležita dve beli rjuhi. Podrobnosti bom rajši preskočil, kajti v Sloveniji je zdajle jutro!

Predvsem pa me je presenetilo število vseh vozil, ki so bila na mestu nesreče. Po hitro oceni – 8 gasilskih vozil, 3 reševalna vozila in vsaj 12 policijskih vozil. Ko se pri nas zgodi nesreča vse skupaj izgleda precej drugače.

Če te res zanimajo fotografije nesreče, potem klikni na fotko
nesreca na avtocesti v zda


  1. :( nisva videla nobene, na srečo. Had nikar se ne razvadi strpnosti voznikov, da ne bo prevelik šok ;)

  2. Had, lahko bi tudi napisal DODGE CHARGERJEM!!! Haha…

Komentarji so zaprti.